Foto: TV4/TT

Tobias Karlssons stora oro för höggravida Charlotte Kalla – rädslan för stjärnans hälsa: ”Farligt”

Höggravida Charlotte Kalla slutade på andra plats i Let’s dance 2023.

Nu berättar danspartnern Tobias Karlsson om sin stora oro för stjärnan.

– Det är så dumt, säger han i podcasten ”I säng med Tobias & Gabriel”.

Charlotte Kalla har redan en speciell plats i svenska folkets hjärtan. Med sina nio OS-medaljer är skiddrottningen Sveriges främsta kvinnliga olympier genom alla tider.

Under våren har hon dessutom underhållit tv-tittarna med en helt annan typ av show: nämligen som en av deltagarna i Let’s dance. Kalla nådde hela vägen fram till finalen i TV4:s danstävling tillsammans med kollegan Tobias Karlsson.

Men där tog det stopp.

LÄS MER: Charlotte Kalla bryter tystnaden – nya orden om bebisens namn: ”Jag har..”

Hampus och Ines vinnare av Let’s dance 2023

Kalla fick nöja sig med silver den här gången, när komikern Hampus Hedström och danspartnern Ines Stefanescu tog hem Glasskon efter en dramatisk sändning på lördagskvällen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Detta sedan flera klimataktivister plötsligt störtat in på dansgolvet – mitt under Kallas första dans för kvällen. Chockade tv-tittare kunde se hur personerna plötsligt försökte kapa sändningen och ett gult pulver tog över i rutan för några sekunder, innan inkräktarna plockats ur bild.

Allt medan Kalla och Karlsson fortsatt dansade sin Paso doble.

Kalla drabbad av sabotage – Karlssons oro för gravida stjärnan

Men under den iskalla ytan kokade det hos proffsdansare Karlsson, berättar han nu i egna podcasten ”I säng med Tobias & Gabriel” som han själv leder tillsammans med artisten Gabriel Forss.

– Då rusar det plötsligt in tre personer, håller upp ett plakat och slänger gul sand eller pulver över hela scenen. Jag tänkte att, nej men nu har de lagt till någon effekt här. Jag hade fått kämpa för att få andra effekter i numret, men det här har jag inte bett om? Det är helt fel färg. Då förstod jag sen vad det var naturligtvis, säger Tobias Karlsson i podcasten ”I säng med Tobias & Gabriel”.

LÄS MER: Därför knockade TV4 aktivisten med en kamera – efter sabotage mot Charlotte Kalla i Let’s dance

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Efteråt har han överraskats stort över sin danspartners lugn i den oväntade situationen.

– Då är ju Charlotte Kalla så fruktansvärt häftig. Hon bara dansar på genom pulvret och bara skiter i det. Att hon inte tappade fattningen där är helt otroligt, säger Tobias Karlsson.

Som också var orolig för den höggravida skiddrottningen.

– Det värsta är att det var ju farligt för Charlotte. Hon är alltså höggravid och det är klart att när hon dansar runt sådär … hon kan ju faktiskt halka. Det var svinhalt efter det där pulvret var på golvet. Det är så dumt, säger Tobias Karlsson.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20230527 Charlotte Kalla och Tobias Karlsson under finalen i Let's Dance 2023. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20230527 Charlotte Kalla och Tobias Karlsson under finalen i Let’s Dance 2023. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Han fick se hur flera deltagare i programmet ryckte in för att stoppa sabotörerna.

– Häftigt att folk bara ryckte in, dels sprang ju Rickard Sjöberg och Tobias Bader in och bara tog tag i dem. Och en säkerhetsvakt, sen drog de ut dem.

LÄS MER: Hård kritik mot Erik Videgård efter snusket i direktsändning – agerandet får tittarna att se rött: ”Äckligt”

Skräcken: ”Är det gas?”

För en stund gick Tobias tankar på att det gula pulvret kunde ha varit gas, berättar han. Samtidigt riktar han kritik mot att aktivisterna kunde storma rakt in i TV4:s stora underhållningsprogram på bästa sändningstid.

– Man vet ju inte vad det kan vara. Jag tänkte på det där gula, vad är det för någonting? Är det gas eller? Då tänkte jag att, jag får väl dansa på tills jag dör. Man vet ju inte. De skulle ha kunnat tagit det steget längre och bara förgiftat hela studion. Konstigt att de kommer förbi, de har ju ändå en säkerhetskontroll där. Men det är klart att det kanske inte är så svårt att gömma bara en banderoll i tyg i och för sig.

LÄS MER: Kristin Kaspersen bryter tystnaden – så blir hennes framtid i Let’s dance: ”Jag är faktiskt…”

Ni har gjort ett fantastiskt jobb i vårens Let’s dance, Charlotte och Tobias! Vi önskar er lycka med allt!