Linda Lindorffs nya besked – om Carola Häggkvists framtid i ”Bonde söker fru”

Foto: TV4/TT

Efter bakslaget i kärleksjakten.

Nu öppnar Linda Lindorff dörren för Carola Häggkvist i ”Bonde söker fru”.

”Vi får se hur detta utvecklar sig… jag tycker Carola är fantastisk på väldigt många sätt så låt oss hoppas hon menar allvar”, skriver Lindorff på Instagram.

STOCKHOLM 20181008 Foto: Jonas Ekströmer / TT

Den folkkära artisten Carola Häggkvist är på kärleksjakt.

Tidigare i veckan berättade hon öppenhjärtigt att hon nu valt att testa nätdejting via appen Tinder – men att hon genast drabbades av ett bakslag. Artisten blev avstängd direkt, berättade Carola på Instagram där hon också resonerade kring att appen kanske trodde att hennes konto var fejk.

”Livet som kändis.. inte alltid fördelar…”, skrev Carola.

Men nu har en ny kärleksdörr öppnats på glänt. Carola skriver skämtsamt (?) på Instagram att hon kanske ska söka till ”Bonde söker fru”.

– Senaste inlägget jag gjorde nu är att jag kanske ska söka till ”Bonde söker fru”, säger Carola i en intervju med TV4-programmet ”Efter fem” på måndagen och skrattar.

Detta har inte gått ”Bonde söker fru”-ciceronen Linda Lindorff obemärkt förbi.

Lindorffs tips till Carola om ”Bonde söker fru”

Nu tipsar programledaren om hur den folkkära artisten kan gå till väga för att komma med i dejtingprogrammet.

”Ser man på – Carola skriver minsann att hon funderar på att va med i Bonde söker fru. Tänker att det nog ska uppfattas som ett skämt men annars är det ju roligt att hon insett hur bra kärlekspotential det är om man är med”, skriver Lindorff förväntansfullt på Instagram.

Foto: Janerik Henriksson / TT

Lindorff menar förstås att ”Bonde söker fru” är ett bra alternativ för den kärlekstörstande. Programmet har genom åren parat ihop många bönder med sina respektive, vilket lett till både bröllop och familjelycka på sina håll i landet.

Och Lindorff är öppen för tanken att välkomna Carola i programmet.

”Nu stod det väl också nåt i tidningarna om att hon blivit utesluten från Tinder så jag kan ju förstå om hon vill testa nya vägar… Nu räcker det ju inte med att kunna bära höbalar för att kvalificera sig som sökande bonde i programmet – man ska ju va nån form av bonde också”, skriver Lindorff som lett ”Bonde söker fru” i 15 års tid.

TV4-profilen tipsar samtidigt den folkkära artisten hur man kan gå tillväga för att söka till programmet – och hintar om att flera intressanta bönder i kommande säsongs inspelningar.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

”Men visst Carola bor ju på landet i viss mån… och ja kanske har hon nåt djur också… lättare skulle det ändå vara i fall hon sökte till en bonde och kom dit som brevskrivare. Vi håller ju som bäst att casta bönder till kommande säsong och där finns redan några riktiga bondekap som jag tror skulle kunna va intressanta”, skriver Lindorff.

TV4-profilen hyllar artisten – och skriver avslutningsvis att hon hoppas att de ses i ”Bonde söker fru” framöver.

”Ja vi får se hur detta utvecklar sig… jag tycker Carola är fantastisk på väldigt många sätt så låt oss hoppas hon menar allvar”, skriver Lindorff i inlägget som hon avslutar med flera kärleksfulla emoji-hjärtan.

”Bonde söker fru” sänds på onsdag 16 december och torsdag 17 december klockan 20 i TV4.

Carola Häggkvist är aktuell med egna föreställningen ”Jul hemma med CAROLA” som sänds via hennes hemsida 20 december.

Tittar du på ”Bonde söker fru”? Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version