Glädjebeskedet: Marie Göranzon gör comeback i ”Malou efter tio” efter sjukdom

Foto: TV4

Här gör Marie Göranzon efterlängtad comeback i rampljuset.
Den frispråkiga skådespelaren är tillbaka i populära TV4-panelen efter sjukdom.

Marie Göranzon, 79, är för de allra flesta känd för sina många roller på Sveriges nationalscen Dramaten men även på vita duken. Under åren har hon haft massor av minnesvärda roller även i tv-serier.

På senare år har Göranzon även blivit en stor tv-profil i TV4:s förmiddagsprogram ”Malou efter tio”.

Foto: TV4

Skådespelaren, som inte räds att säga vad hon tycker och tänker om samtiden och då blivit väldigt populär hos tittarna, ingår där i den så kallade ”Perspektivpanelen”. Det är ett inslag som brukar återkomma varje vecka i just ”Malou efter tio”. Där för deltagarna samtal och diskuterar både stort som smått.

Tidigare i höstas gick Göranzon bland annat till hård attack på landets politiker efter larmet inifrån förlossningsvården med många barnmorskor som sagt upp sig.

För två veckor sedan tvingades Göranzon dock ställa in sin medverkan i panelen. Hon ersattes då av den prisade författaren Klas Östergren.

– Krya på dig Marie Göranzon som förhoppningsvis ligger i sängen och tittar på oss nu, hon är förkyld och tyckte inte det passade sig att sitta här och snörvla. Det var klokt, sade Malou von Sivers i sändningen då.

Även förra veckan tvingades Göranzon stå över medverkan i programmet. Men nu är den populära skådespelaren tillbaka i rampljuset igen.

Vid sidan av dramatikern Martina Montelius och Åsa Beckman, biträdande kulturchef DN, satt under torsdagen Göranzon åter på sin stol i Malous veckopanel. Att skådisen gjorde comeback gladde de andra i tv-studion.

– Nu är de här allihopa, friska och krya, sade programledaren Malou von Sivers i sändningen när Göranzon välkomnades tillbaka med värme.

– Jag är bara så lycklig att ha min flock samlad! utbrast Montelius och lade händerna på axeln på både Göranzon och Beckman.

Foto: TV4

I torsdagens program diskuterade panelmedlemmarna bland annat situationer när man inte får skratta. Inslaget går att se här via TV4 Play.

”Malou efter tio” sänds vardagar klockan 10.00 i TV4.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Vilka härliga nyheter att Göranzon är tillbaka i rutan! Dela gärna vidare inlägget om du håller med.

Exit mobile version