Marko bryter tystnaden om kroppskadan – lever med obotliga tillståndet: ”Jag har förstört…”

Marko Lehtosalo

Foto: TV4

I kvällens avsnitt av Marko & Irma är det som vanligt full fart på mor och son. Bland annat får vi följa med till Arjeplog på jaktresa.

Marko berättar också mer om sin skada som han dragit på sig, som han lider av.

Marko och Irma Lehtosalo är radarparet som tillsammans gjort succé i tv-rutan.

I deras serie får vi följa med när de tillsammans skapar ett riktigt drömhem åt Irma. Längs vägen gör de även många avstickare och reser runt tillsammans i både Sverige och Finland.

Under kvällens avsnitt så har de som vanligt fullt upp med både det ena och det andra. Bland annat får Irma äntligen sin efterlängtade bastu levererad och de tar en välbehövlig tur till blomsterhandeln.

Tillsammans tar de även flyget till Arjeplog, där de hälsar på Markos jaktkamrater. Fågeljakt var på agendan och där inne i de djupa norrländska skogarna finner de också tid för kontemplation.

Foto: TV4

Marko om stressen

Marko ”Markoolio” Lehtosalo har som bekant sedan 1998 varit aktuell som artist och levt en stor del av sitt liv ute på vägarna. För kameran berättar han mer om den stress som kommit att bli lite av en vardag.

– Det går ju i vågor det här med stressen. Med mitt jobb är det lite sådär att det kan vara lugnt ett tag och sen när allt kommer så kommer allting samtidigt, säger Marko i programmet.

Han berättar även att jobbet ofta kan komma i vägen för familjelivet.

– Jag har ju barn varannan vecka, och jag vill ju vara en bra familjefar. Det bästa skulle ju vara om jag var ledig på helgerna då jag har kidsen, men det är ju inte så så ofta. Jag är ganska lättstressad, och det är inge bra. Jag tror att mina barn märker av det också.

Foto: TV4

Markos skada

Under sitt liv som artist så har han genom åren utsatts för en väldigt bullrig miljö, vilket kommit att påverka honom. Marko lider nämligen av svår tinnitus, vilket han avslöjar när han sitter ute i den tysta skogen och spanar efter jaktbyten.

– Det är ju väldigt mysig och härlig miljö här, men det finns ett litet problem. Och det är att när det det blir för tyst så sätter min tinnitus fart, ordentligt. Jag har förstört hörseln med alla gig. Men ”sitsamma”, som morsan brukar säga, säger Marko och skrattar.

Enligt Marko blir tinnitusen värre när han är stressad eller väldigt trött.

Foto: TV4

Tråkigt för dig Marko! Hoppas att det inte förstör allt för mycket för dig!

Och tack både Marko och Irma för ett fantastiskt bra program som vanligt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version