Nya bilden på Anders Öfvergård sprids – nu tvingas han sätta ner foten: ”Jag har aldrig…”

Anders Övergård är nu tillbaka i tv-rutan efter en tid av kontroverser.

Men allt är inte vara frid och fröjd för tv-snickaren då falsk information har börjat spridas om honom.

– Detta är något jag INTE står bakom, skriver Anders Öfvergård på Instagram.

Under det tidiga 2010-talet var det många kändisar som bjöd in programledaren Anders Öfvergård till sina hem för att få hjälp med renoveringar.

Projekten blev allt som oftast lyckade, men inte utan att husägaren fått sig några utskällningar från ”Arga Snickaren” i programmet med samma namn.

Anders har även synts i andra stora program såsom ”Fuskbyggarna”, ”Anders knackar på” och succéserien ”Robinson”, som Anders var programledare för i fyra år fram till våren 2022.

Men den senaste tiden är det inte framgångarna i tv som har varit den största snackisen kring snickaren.

Anders Öfvergård dömdes till dagsböter – stal kött

I slutet av juni förra året åkte programledaren fast efter att ha lämnat en matvarubutik med obetalda köttpaket.

Enligt förundersökningsprotokollet ska Anders ha plockat med sig fem köttpaket men endast betalat för två. De obetalda köttbitarna hade ett värde på 400 kronor.

Några månader senare kom domen: Anders blev fälld och tvingades betala dagsböter till ett värde av 40 000 kronor.

– Jag har som jag har sagt innan aldrig haft något uppsåt till att själa men däremot så blev jag fälld i tingsrätten. Jag fick min bot och jag valde att betala den och gå vidare och det tycker jag alla ska göra nu. Vi går vidare och gör roliga saker med nya program, har Anders Öfvergård sagt under en pressträff, enligt Expressen.

Öfvergård ska gå vidare från kontroversen genom att göra det han vet bäst – att leda program. Han är nämligen aktuell med nya serien ”Renoveringsdrömmar”.

I en intervju med Nöjeslivet delade Anders med sig av sina tankar kring den stundande comebacken i tv-rutan.

– Det är klart att jag har funderat på om jag ska vara kvar här eller inte. Jag tar mig tid i princip varje dag att reflektera i en timme ungefär. Där jag också har kommit fram till att jag tycker det är väldigt, väldigt roligt att göra de här programmen. Det kände jag ganska tidigt, jag är liksom inte riktigt klar, berättade Öfvergård för Nöjeslivet.

Anders Öfvergårds varning efter läckta bilden

Men det verkar som att ”Arga Snickaren” har stött på ännu ett bakslag. Han fick nyligen hem ett reklamblad och upptäckte sitt egna ansikte på bilden.

Det handlar om en byggfirma som har tryckt ut en bild på Anders ihop med Glenn Hysén och Peppe Eng där det står att kändisarna varmt kan rekommendera företaget.

Anders påstår att han aldrig har pratat med företaget och skickar nu ut en varning till sina följare.

Ett reklamutskick har gjorts med mig där dom använder min bild och mitt namn där jag rekommenderar deras företag. Detta är något jag INTE står bakom, jag har ALDRIG jobbat med detta företag och kan därför inte garantera något om detta företag. Dela gärna detta!”, skriver Övergård på Instagram.

Bra att du säger ifrån Anders!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev