Nya bakslaget för Leif GW – oroande beskedet om hälsan: ”Värre och värre”

Leif GW Persson. Foto: TV4

Leif GW Persson beklagade sig över hälsoläget i Nyhetsmorgon.
Efteråt berättade han om vad det är som spökar.
– Det har blivit värre och värre, säger GW till Expressen.

Leif GW Persson, 77, är en av våra mest folkkära tv-profiler. Den hyllade författaren och kriminologen är sedan några år tillbaka återkommande gäst i Nyhetsmorgons tv-studio i TV4. GW brukar gästa programmet någon gång i veckan, och även på söndagsförmiddagarna, vilket naturligtvis är mycket uppskattat av tittarna. Ingen är ju som GW, som bekant.

Via sitt eget finurliga och underfundiga sätt ger han sina kommentarer om dagsaktuella men också historiska händelser från den kriminella världen.

I söndags slog sig GW ner i tv-studion för ett samtal med programledaren Jenny Alversjö.

LÄS MER: Magnus Uggla höll privatlivet med frun hemligt i flera år – men av en slump fångades stjärnans kärlek Lollo på bild

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Då tog de bland annat upp mordfallet i Vetlanda där domen nyligen föll i tingsrätten, och överklagandena som har följt på densamma.

Men även GW:s hälsa hamnade i fokus. Detta då de båda småpratade lite grann innan det var dags att ta itu med de kriminologiska ämnena. 

Leif GW har även tidigare hintat om att det kan bli dags för honom att ”hyresförhandla om en rullstol”, och också den här söndagen beklagade sig författaren över sina knän i studion. Tittarna fick höra att GW hoppades få ”starka armar”, om det blir tal om rullstol.

LÄS MER: Leif GW Perssons plötsliga missöde med hälsan – efter incidenten: ”Det är mitt eget fel”

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

GW:s besked efter oroande orden i Nyhetsmorgon

Efteråt berättade han att det är artrosen som spökar. 

– Det har blivit värre och värre. De har svårt att operera mig för jag har ett så dåligt hjärta. Så jag får dras med det där. Det är knepigt ibland, säger han till Expressen.

Nu går han runt och funderar över hur det ska bli med jakten. Det som i många år varit ett av hans absoluta favoritsysslor.

Det nuvarande hälsoläget kan sätta käppar i de hjulen, förklarar han. 

LÄS MER: Nya bilden på Lasse Berghagen väcker känslor – detaljen i bilden med Markoolio överraskar: ”Första gången man…”

”Nationen kan andas ut”

– Det är ändå jäkligt tråkigt. För jag gillar att jaga. Hur fan ska jag göra det i fortsättningen? Med en skylift som ska köra ut mig i skogen och lyfta upp mig i jakttornet?

Samtidigt skickar han också ut positiva signaler till eventuellt oroliga tittare. 

– Men nationen kan andas ut, knäna kommer inte ta kål på mig, säger han. 

Foto: TV4

VI önskar dig god bättring och en fortsatt trevlig vår, bäste GW! 

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar.

Exit mobile version