Magnus Uggla höll privatlivet med frun hemligt i flera år – men av en slump fångades stjärnans kärlek Lollo på bild 

Den folkkäre artisten Magnus Uggla, 69, och hustrun Louise,61, gifte sig 1990 och har sedan dess varit väldigt förtegna om sitt privatliv.

Idag, över tre decennier senare, spirar kärleken fortfarande och så här lever paret idag.

Det är få svenskar som har missat Magnus Ugglas musik.

Han har varit en av våra största artister i flera decennier och med låtar som ”Dansa aldrig nykter”, ”Trubaduren” och ”Kung för en dag” har han fått en självklar plats i svenskarnas hjärta.

När han dök upp i Tv4:s långkörare ”Så mycket bättre” bjöd han på en minnesvärd tolkning av Olle Ljungströms ”Jag och min far”. Låten blev en succé och tog sig direkt in på Svensktoppen.

Men Magnus Uggla är inte bara en fantastisk låtskrivare, genom åren har han även hunnit med att vara skådespelare, skrivit romaner och gjort podcasts.

STOCKHOLM 20120626 Magnus Uggla medverkar i årets första Allsång på Skansen på tisdagskvällen. Foto: Bertil Ericson / TT
STOCKHOLM 20120626 Magnus Uggla medverkar i årets första Allsång på Skansen på tisdagskvällen. Foto: Bertil Ericson / TT

LÄS MER: GRATTIS: Magnus Uggla vinner Bellmanpriset – prisas för sina musikaliska skildringar

Magnus Uggla, frun Louise, barn, boende

Men även om vi är många som är koll på artistens långa och gedigna karriär är vi få som vet någonting om hans privatliv.

Magnus har alltid varit väldigt återhållsam vad det gäller att prata om det privata. Men det vi vet är att han har tre barn, Emelie, Agnes och Ruben.

Dottern Emelie har Magnus Uggla tillsammans med fotomodellen Ann Furelid. Emelie och Ruben har han däremot med sin nuvarande fru Louise, som jobbar som producent i reklambranschen.

Paret har varit gifta sedan 1990 och bor i en lägenhet tillsammans i Stockholms innerstad.

Trots att Magnus Uggla synts i både tidningsartiklar och tv-program har frun Louise, eller Lollo som hon också kallas, inte synts till.

LÄS MER: Magnus Uggla höll privatlivet hemligt i flera år – nu kliver dottern Agnes ut i rampljuset

Så ser Magnus Ugglas fru Louise ut idag

Men hösten 2021 fick Magnus Uggla och artistkollegan Lena Philipsson ta emot ett prestigefullt medaljer från självaste Kungen.

Artikeln fortsätter under bilden:

STOCKHOLM 20211012 Magnus Uggla tog på tisdagen emot medaljen Litteris et Artibus för framstående konstnärliga insatser inom svenskt musikliv, under en ceremoni på kungliga slottet i Stockholm. Foto: Jessica Gow / TT

Innan slottsceremonin publicerade Lena Philipsson en bild på Instagram där hon berättade att hon skulle träffa kungen och få medalj.

I kommentarsfältet gratulerades den Vetlandabördiga sångerskan av flera kollegor inom musikbranscher.

I ytterligare ett inlägg på Instagram delade hon också med sig av en video på den andre pristagaren Magnus Uggla och hans fru Lotta. En bild som kan vara en av de första de synts till på tillsammans genom alla år.

I videon nedan kan du se en skymt av Louise Uggla.

Ni är så fina tillsammans! Vi önskar er många fler fina år ihop.