Pernilla Wahlgrens beteende rör upp känslor – därför reagerar tittarna på programmet

”Wahlgrens värld” är en framgångssaga. Efter 14 säsonger är programmet fortfarande omåttligt populärt.

Det senaste avsnittet var inget undantag. Då Pernilla Wahlgren presenterade sin nya ”sambo” satt folk bänkade i tv-sofforna.

Det är lättsam underhållning när den är som bäst”, kommenterar en tittare.

Det är heta känslor, kärlek, ilska, besvikelse, tårar och framför allt väldigt mycket underhållning och humor.

Svenska folket har verkligen tagit till sig Pernilla Wahlgren och hennes familj de senaste åren. I 14 säsonger har vi fått följa artisten genom hennes liv – i både glädje och i sorg.

Läs mer: Här gör Pernilla Wahlgren det förbjudna – snuskiga agerandet framför Christian Bauer: ”Förnedrande”

Dessutom har vi fått lära känna barnen Bianca, Benjamin, Oliver och Theo bättre. Pernillas föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin är också flitigt förekommande.

Pernilla Wahlgren. Foto: Kanal 5

De senaste åren har även Pernillas fästman Christian Bauer blivit en ständigt återkommande karaktär. Paret förlovade sig under en middag i en fjällstuga i Sälen förra vintern – någonting som man kunde se i ett av de första avsnitten den här säsongen.

Presenterar sin ”sambo”

I det senaste avsnittet visar Pernilla upp sin nya ”sambo”. Det handlar om en person som fått en dold nyckelroll i serien den senaste säsongen. Snickaren Emil har hjälpt henne enormt mycket med hennes nya villa på Lidingö.

Han har också kommit att bli en nära vän till henne.

– Han är otroligt duktig. Eftersom Christian jobbar på dagarna så är det ofta jag och Emil som är hemma. Han har kommit nästan att bli min nya sambo. Jag och Emil gör allt, utom att ligga, skulle jag säga, säger hon i programmet och skrattar.

I programmet gör snickaren Emil om ett skafferi till ett ”Kafferi”. Pernilla hjälper bland annat till att måla.

– Emil har varit här så mycket att jag känner mig taskig, att det bara är han som ska jobba och jag ska stå och titta på. Så att jag tänker att det kan vara kul att vara med och hjälpa till, säger hon i programmet.

Läsarnas reaktioner

När Nöjeslivet frågade läsarna vad de tyckte om det senaste avsnittet var det en del spridda skurar, men vi alla kan vara överens om att ”Wahlgrens värld” och alla dess huvudpersoner väcker onekligen känslor hos alla.

På Nöjeslivets Facebook-sida har ni läsare kommenterat vad ni tycker om Kanal 5-succén.

Några skriver att de tröttnat lite på programmet efter 14 säsonger på tv.

Christian Bauer
Christian Bauer. Foto: Kanal 5

Har ingen tv, och saknar den inte, men oj vad grytlappar jag har virkat och gett bort”, skriver en person som inte verkar ha tittat alls.

Ser inte på det över huvudtaget så less på den familjen”, skriver en annan.

En tredje konstaterar att det är skönt att man kan byta kanal om man vill se något annat.

De allra flesta är däremot positivt inställda till programmet. Framför allt tycker många att det är skönt att det är ett så lättsmält och humoristiskt program.

Jodå hon bjuder på sig… kul hänga med henne på det ena å det andra”, skriver en läsare.

Som vanligt underhållande, presis vad man behöver i denna värld med så mycket elände! Heja Pernilla”, kommenterar en annan.

Det är lättsam underhållning när den är som bäst. Hon/de får mej att må bra och roas, timmen går fort! Tack fam. Wahlgren för att Ni gört!”, skriver en tredje i en väldig hyllning till familjen.

Bra ett lättsamt program. Kan få lite inspiration. Ligger mycket glädje i henne”, skriver någon.

Tack för ett riktigt fint avsnitt, Pernilla och gänget. Det är alltid kul att följa er i ert lite galna liv. Mycket skratt blir det.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev