Foto: SVT

Rickard och Erika hyllas för ”Det sitter i väggarna”

SVT:s tittarfavorit ”Det sitter i väggarna” närmar sig slutet för den här säsongen, och efter det femte avsnittet i ordningen har många tittare samma åsikt: programmet levererar underhållning på hög nivå.

I det senaste avsnittet av ”Det sitter i vägganra” tog antikexperten Rickard Thunér och byggnadsantikvarien Erika Åberg sig an en gård i Långvik på Runmarö, beläget i Stockholms skärgård. Familjen är nyfiken på gårdens rika historia och med hjälp av tar hjälp av en släktforskare hjälper Rickard dem att hitta svar. Samtidigt tar sig Erika an renoveringen av fönster på en av verandorna.

Så här beskriver SVT avsnittet på sin hemsida: ”I Långvik på Runmarö i Stockholms skärgård ligger en gård som förr beboddes av lotsar men numera är en släktgård där familjen Byrström huserar. De undrar över gårdens långa historia och vem som skrivit kärleksbreven som de hittat undangömda på vinden. Antikexperten Rickard Thunér tar hjälp av en släktforskare för att hitta brevskrivaren samtidigt som byggnadsantikvarien Erika Åberg renoverar fönster på en av gårdens verandor som slitits hårt av havets friska vindar.”

Tittarna säger sitt om programmet

Tittarna verkar minst sagt nöjda med programmets upplägg och den fängslande husrenoveringen. I Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook delar många sina tankar och berömmer både innehållet och programledarna efter avsnittet.

”Olika miljöer, olika livsöden, men alltid lika intressant. Dessutom är det intressant med de olika arbeten, som görs på/i respektive hus. Lärorikt!”

”Som vanligt… älskar programmet, så spännande och Erika och Rickard gör ju allt ännu mer spännande TACK”

”Jag älskar det programmet och programledarna. Mycket intressant.”

”Som alltid jättebra. De är så duktiga”

Vad tycker ni om programmet? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER