Robinson-Fredriks nya taktik väcker avsky – därför ser nu tittarna rött: ”Väljer att manipulera…”

Fredrik Bolander i Robinson

Foto: TV4

Efter den nya laguppdelningen i Robinson så har deltagaren Fredrik fått tänka om.

Hans nya taktik sticker nu i ögonen på flera tittare.

Robinson är realityserien som varit en riktig tittarsuccé sedan starten på 90-talet, då programmet gick under namnet Expedition Robinson.

Genom åren har vi fått se prov på mängder av olika taktiker som deltagarna använt sig av för att ta sig så långt som möjligt i tävlingen.

För även om Robinson är en tävling som handlar om överlevnad och att vinna kamper så är det lika mycket ett socialt spel. Och spelar man inte det spelet rätt så riskerar man snart att åka ut i ett öråd.

Denna säsong av Robinson är ännu i ett tidigt stadium, men redan nu har vi fått se prov på fulspel deltagarna emellan. Bland annat har det uppstått en del pakter och några stal dessutom en hemlig immunitet av Ci.

En av deltagarna som stuckit ut lite extra i denna säsong är Fredrik Bolander, 40. Redan i början av säsongen så uttalade han sig nedsättande mot det kvinnliga laget med flera kommentarer om att män skulle vara bättre än kvinnor.

LÄS MER: Tittarnas ilska mot Robinson-Fredrik – rasar mot hans fräcka taktik: ”Vill att jag åker hem”

Nya uppdelningen av lagen

Nu senast har dock laguppdelningen i Robinson förändrats efter en förhandling om lagmedlemmarna. Det innebar i slutänden att deltagarna Fredrik, Rooble och Lars från lag Syd fick byta lag.

Helt plötsligt så befinner sig nu alltså Fredrik i ett lag bestående av en majoritet kvinnor. Och snabbt såg han till att byta taktik.

– Planerna framåt med det nya laget är ganska enkelt egentligen – smöra så mycket som möjligt. Tjejer är så, säger man smöriga saker så faller de och då har man dem helt enkelt, säger Fredrik i en synk.

Foto: TV4

Han lade även in en brasklapp:

– Jag tycker ju att kvinnor är lika mycket värda som män naturligtvis. Och jag är en gentleman, Charlotta ser det och alla andra ser det att jag är mammas pojke egentligen.

Tittarna om Fredriks nya taktik

Flera personer har på sociala medier reagerat över Fredriks nya ord i programmet och menar att han spelar falskt.

Tråkigt att han inte gör sitt bästa. Han väljer att manipulera sig fram istället för att tävla och delta i själva överlevnaden med att leta mat, bygga, göra upp eld osv”, skriver en person i ett kommentarsfält på TV4:s Instagram.

Den typen är inte älskvärd direkt ..Hans lögner lyser genom ögonen…”, skriver en annan.

Han spelar bara teater hela tiden, en opålitlig människa”, skriver en tredje person.

Vad tycker du om Fredriks planer för framtiden på Robinson i nya laget? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version