Bråket i Robinson som eskalerade – här får Petra Malm ryta ifrån på skarpen: ”Som små barnungar”

Under måndagens avsnitt av Robin så utbröt minst sagt ett drama mellan deltagarna.

Framför allt så uppstod konflikt mellan Tove och Karolina. Så till en grad att programledaren Petra Malm fick ryta till på skarpen.

Höstens säsong av realityserien Robinson börjar närma sig finalen.

Nu har de två lagen blivit ett och hela tävlingen har nu börjat gå mot ett mer individuellt tävlande.

Men ihopslagningen av lagen har inte varit helt smärtfri. Konflikter och intriger börja hopa sig som aldrig förr och deltagarna börjar att gå på varandras nerver.

Under det senaste örådet så uppstod bråkig stämning efter att Els-Marie röstats ut. Pelle och Tove rök då ihop efter att Tove anklagat Pelle för att ha kommit fram och frågat vem de ska rösta ut, vilket Pelle förnekade.

Bråket mellan Karolina och Tove

Efter att deltagarna kommit tillbaka till lägret efter örådet så uppstod än mer bråk mellan Tove Dalsryd och Karolina Tilander. Och det var ett bråk som återuppstod även dagen efter, under en tävling.

Tove hade sagt att hon tappat respekten för Els-Marie, detta efter att hon ska ha fjäskat för Pelle efter att hon åkt ut.

När laget stod samlat vid tävlingen så sprack det för deltagarna och bråk uppstod.

– Jag tycker att det är fel när man går på någons barn, där går min gräns. Jag tycker häxan bredvid mig gjorde det ganska klart och tydligt hur hennes känslor är. När man går på någons familj, där går min gräns, säger Karolina och syftar på en tidigare diskussion där Tove sagt att hon tycker synd om Els-Maries barn som kommer att få se det på tv.

Blev fysiska

Men de två är inte överens om vad som sagts och de börjar då att tjafsa med varandra. Vid ett tillfälle lägger Tove sin hand på Karolinas axel, vilket får Karolina att slå bort handen.

– Slog du mig precis? Får hon slå mig? frågar Tove.

– Jag kommer inte vara med om hon får slå mig, fortsätter Tove.

Petra fick kliva i mellan

Programledaren Petra Malm fick då kliva in och ryta till för att få stopp på bråket.

– Tove, jag vill att du är tyst! Karro, jag vill att du är tyst! Nu får ni lyssna, det här handlar om att man respekterar varandra. Då får ni sluta peta. Men det är aldrig okej att man slår någon, säger Petra och fortsätter:

– Nu får du be om ursäkt till Tove så att vi kan komma vidare. För nu beter ni er som små barnungar. Du ber om ursäkt för du daskade till henne.

Därefter lade sig bråket, men det är tydligt att det råder fortsatt starka känslor mellan deltagarna.

Det ska bli intressant att se hur deltagarna kommer att behandla varandra framöver.

Vad tänker du om bråket mellan Tove och Karolina? Skriv gärna en kommentar på Facebook.