Rose-Marie Cotino Karlsson fick 8 barn – så gick det sen efter ”Familjen Annorlunda”

Rose-Marie "Rosamy" Cotino Karlsson med sina åtta barn och ex-pojkvännen Marko.

Foto: TV4

Konstnären från Södertälje, Rose-Marie ”Rosamy” Cotino Karlsson introducerades redan i den allra första säsongen av ”Familjen Annorlunda”.

På den tiden hade hon precis skaffat en ny pojkvän och var mamma till åtta barn, varav sex var tvillingar. Nu, 15 år efter tv-debuten, har mycket förändrats i den stora familjen.

I ”Familjen Annorlunda” fick vi följa familjer med fler barn än genomsnittet och de utmaningar de stod inför för att få vardagen att gå ihop. Med många barn – och ännu mer kärlek – var det sällan en lugn stund i deras liv.

Programmet hade premiär 2009, och vi fick då följa de första tre familjerna. En av dem var mamma Rose-Marie Cotino Karlsson, tillsammans med sin nya pojkvän Marko och hennes åtta barn: James, Amanda, och de tre tvillingparen – Theo och Tindra, födda 2002, Viggo och Meja, födda 2005, samt Troy och Enya, födda 2007.

LÄS MER:
* Madeleine Ilmrud fick 10 barn med maken Mikael – 9 år senare har ”Familjen Annorlunda” vuxit upp

Så lever Rose-Marie idag

Det har gått 15 år sedan Rose-Marie medverkade i ”Familjen Annorlunda”, och mycket har förändrats sedan dess. Pojkvännen Marko, som hon då bara hade varit tillsammans med i tre månader, är inte längre en del av hennes liv.

I dag har hon dock funnit en ny kärlek i Morgan Yngve, som delar hennes passion för konst. De två konstnärerna delar ofta bilder från vernissager och utställningar runt om i landet, där de visar upp sitt kreativa arbete.

Rose-Marie går numera under namnet Rosamy Cotino och har flyttat från Södertälje till Berga-Tuna, utanför Nyköping.

LÄS MER:
* Annika Pettersson har 11 av 13 barn med maken Conny – så ser barnen ut alla år efter ”Familjen Annorlunda”

Barnen har vuxit upp

Men det är inte bara Rose-Maries liv som har tagit nya vändningar. Även barnen har genomgått stora förändringar, och vi börjar med att titta närmare på hur livet ser ut för äldsta dottern idag.

Ami Cotino

I serien introducerades barnet dottern som Amanda, men sedan dess har hon bytt namn och går nu mera under namnet Ami Cotino.

32-åringen bor i Vagnhärad, är gift med maken Rickard och jobbar som verifieringsmontör på Scania.

James Cotino

När familjen medverkade i ”Familjen Annorlunda” var äldsta sonen James Cotino endast 15 år gammal. Förutom att nyligen ha fyllt 30 år har James nått många milstolpar de senaste åren. Han har hittat kärleken och gift sig med hustrun Helena. Dessutom har han två barn, vilket för Rose-Marie till farmor!

På bilderna nedan syns James med sin lilla familj!

Theo Cotino

Lilla Theo är idag 22 år gammal. De nyaste bilderna som finns att tillgå på sonen är från 2019, när han ändrade sin profilbild på Facebook.

Tindra Cotino

Dottern Tindra är tvillingsyster till Theo. Tindra delar tre viktiga datum i sitt liv i sin Instagram-profil där hon använder sig av emojis för att beskriva händelserna. Den 9 december 2016 träffade hon sin kärlek (M.L). Den 28 september 2018 gifte hon sig (eventuellt förlovning), och den 18 juni 2023 fick hon ett barn (delar en nappflaska bredvid datumet).

I sin profilbild på Instagram ser hon ut att ha använt sig av ett filter:

Foto: Instagram

Viggo Karlsson

Sonen Viggo håller en låg profil på sociala medier. Han syns inte till på Facebook och på Instagram håller han sin profil privat. Men såhär ser hans profilbild ut:

Foto: Instagram

Troy Cotino

Det finns inte mycket information om vad Troy Cotino gör idag, men på sin Facebook har 17-åringen delat med sig av en selfie från februari.

Meja Karlsson och Enya Cotino

Meja och Enya har hunnit fylla 20, respektive 17 år. Mamma Rosamy delar dock inga bilder på sina barn, och då de inte heller verkar synas på sociala medier finns det inga bilder att tillgå på döttrarna.

Här är är Rosamy Cotino Karlssons sociala medier för den som vill se mer av vad hon gör idag:

Kan du inte få nog av att grotta ner dig i ”Familjen Annorlunda”, då finns det fler familjer att hitta på Nöjeslivet!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version