Så är Elisa Lindströms relation till Jessica Andersson – efter Stjärnornas stjärna

Elisa Lindström och Jessica Andersson föll på målsnöret i ”Stjärnornas stjärna”.

Nu berättar Elisa om den nyfunna vänskapen med artistkollegan.

– Vi har verkligen lärt känna varandra mer, säger hon till Nöjeslivet.

Tittarfavoriterna Jessica Andersson och Elisa Lindström var båda nära att gå till final i TV4:s musikunderhållning ”Stjärnornas stjärna”. Men i stället blev det Jon Henrik Fjällgren och David Lindgren som får göra upp i lördagens final.

Under alla dessa veckor i direktsänd tv har artisterna kommit varandra nära, berättar Elisa.

Hon bor utanför Mariestad och Jessica Andersson på västkusten, vilket gjort att de kunnat åka upp till Stockholm för TV4-repetitionerna tillsammans.

Pendlingen har gjort att de lärt känna varandra bättre, berättar Elisa.

Foto: TV4

– Det har funkat bra, jag och Jessica har haft varandra när vi kunnat åka tillsammans till Stockholm, säger Elisa Lindström.

Det var dock inte första gången som de folkkära artisternas vägar korsades.

– Nej, Jessica och jag har stött på varandra tidigare, men vi har verkligen lärt känna varandra mer nu. Jessica och jag har gått ut och käkat varje kväll, och bollat och så, säger Elisa Lindström till Nöjeslivet.

Foto: TV4

Hon har uppskattat tiden tillsammans med de andra artisterna i ”Stjärnornas stjärna” i dessa tider, trots att produktionen inte har kunnat ha någon publik på plats under direktsändningarna.

– Det är väldigt fint att få jobba med tv nu och se att folk sluter upp, det är bara att se på tittarsiffrorna att folk samlas kring ett och samma program för att titta tillsammans. Det blir lite lägereld, säger Elisa Lindström.

Elisa om framtiden: ”Många fans som hört av sig”

På lördagen återförenas allihop då de som tidigare åkt ur tävlingen kommer tillbaka i TV4-programmet när finalen ska avgöras. Det tittarna förmodligen minns mest från Elisas äventyr i programmet var då hon skulle sjunga en tjeckisk opera. Det har gett henne mersmak.

– Ja, eller opera och opera, det var klassisk sång. Det stycket jag gjorde var mer romans, och det skulle jag vilja utforska mer. Det är också många fans som hört av sig att de vill höra mer klassisk sång, säger Elisa.

Den pågående coronapandemin har gjort att Elisa Lindström fått ändra om lite grann i kalendern. Men någon oro känner hon inte inför framtiden.

– Nej, jag är ingen orolig människa av naturen. Oro ger mig inte mycket. Jag försöker fokusera på det positiva. Man får passa på att njuta av naturen och familjen, och ta den här tiden hemma till att kanske skapa lite ny musik. Jag känner mig väldigt inspirerad, säger Elisa.

Kanske tillsammans med Jessica Andersson?

– Ja, det får vi se. Det är inget som är planerat i alla fall, men det är så i artistbranschen att man är inte så jättemånga, och då kanske man gör en turné ihop någon gång. Det är inte alls omöjligt, men som sagt inget som är på gång, säger Elisa.

Foto: TV4

Dela gärna vidare för att önska Elisa och Jessica all lycka till i sina respektive karriärer! Två fantastiska sångerskor och artister!

Vem hejar du på i ”Stjärnornas stjärna”? Skriv gärna en kommentar.