Så lurade Renée Nyberg tittarna – bluffen bakom Tomas Ledins kväll i TV4

Foto: Caisa Rasmussen/TT & TV4

Tomas Ledin blev ordentligt hyllad.
Nu avslöjar stjärnan hur mycket han egentligen visste om på förhand i ”Vilket liv”– efter Renée Nybergs drag i kulisserna.
– Så här ligger det till, skriver artisten.

Tomas Ledin hyllades stort i ”Vilket liv” på TV4. Programmet som sänds i en och en halv timme och uteslutande handlar om en artist eller skådespelare som satt avtryck i svenskt kulturliv hade säsongsstart i söndags.

Programledaren Renée Nyberg hade förberett ett ordentligt hyllningspaket till ”En del av mitt hjärta”-sångaren med bland annat besök på scen av familjemedlemmar, och artistkollegor som Johnny Logan, Eva Dahlgren och Mikael Wiehe.

Efteråt var Ledin överväldigad av all respons sedan programmet sänts.

– Tack alla fina!!! För alla hjärtevärmande och fina kommentarer efter gårdagens ”Vilket liv” i TV4. Det är nästan lite svårt att ta in, skriver Tomas Ledin i ett inlägg på Instagram.

Ett viktigt moment i ”Vilket liv” är att den gästande huvudpersonen överraskas totalt av Renée Nyberg och produktionen.

Så mycket visste Ledin egentligen – Nybergs bluff i TV4

TV4 låter tittarna tro att gästen blir totalt överraskad av att få bli hyllad i programmet. Nu avslöjar Ledin hur det egentligen ligger till med den saken.

Den folkkäre artisten vill dela med sig exakt hur mycket han faktiskt visste – innan han slog sig ned i soffan på Oscarsteaterns scen.

– Många har undrat hur mycket jag visste om kvällen i förväg. Så här ligger det till … skriver Ledin på Instagram och fortsätter:

– Jag visste att jag skulle ”firas” i just det här programmet, just den här kvällen. MEN jag visste absolut ingenting om innehållet. Om vilka personer som skulle dyka upp eller vilka artister som skulle framträda. Jag visste heller ingenting om vilka sånger som skulle framföras eller om jag själv skulle medverka eller inte, skriver Tomas Ledin.

Klart är i alla fall att ”Just nu”-sångaren blev rejält glad av produktionen.

– Det blev verkligen en på riktigt helt omtumlande kväll. Tacksam!

Vad tycker du om ”Vilket liv”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version