Tittarnas starka kritik – efter Marks hårda ord mot Pål i Robinson: ”Fruktansvärt dålig stil…”

Det råder en del draman och intriger efter att de båda lagen i Robinson slagits ihop.

En konflikt bröt ut mellan deltagarna Mark och Pål, vilket fått tittarna att reagera starkt.

Robinson är realityprogrammet som sedan 90-talet varit en riktig tittarfavorit.

I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare i två olika lag får leva tillsammans på varsin strand med knappa resurser.

Under veckornas gång får de dessutom tävla mot varandra och det gäller att hålla sig på god fot med sina lagmedlemmar för att inte bli utröstad i öråden.

Nyligen har ihopslagningen av de båda lagen ägt rum, men det har inte skett särskilt friktionsfritt.

Konflikten mellan Pål och Mark

En deltagare som flera har stört sig på under de senaste avsnitten är Pål Schakonat, 30. Han har tagit sig en del friheter på stranden, bland annat har han tagit över matlagningen och förstört flera måltider, vilket inte setts på med blida ögon bland de övriga deltagarna.

Pål fick dock immunitet efter den senaste tävlingen, vilket gör att han sitter säkert i ett öråd.

När deltagarna fick komma till den nya stranden efter ihopslagningen så fick de veta att det fanns en hemlig immunitet gömd någonstans. Alla kom överens om att de inte skulle gå och leta efter immuniteten redan första dagen. Pål valde dock att strunta i det och gick direkt ut för att leta, trots att han redan har en immunitet.

Detta fick resten av deltagarna att se rött, inte minst Mark Bannon, 35, som valde att konfrontera Pål framför hela gruppen. Det slog dessvärre tillbaka mot Mark, då Pål sedan fick makten att byta ut Mark mot Rooble som tidigare åkte ut ur tävlingen.

Klippet från händelsen kan du se i spelaren nedan:

Tittarnas reaktioner efter konflikten

Efter konflikten så har flera tittare valt att uttrycka sina åsikter bland kommentarerna på programmets Instagram. Det är tydligt att majoriteten anser att Mark hade rätten på sin sida.

Mark utan tvekan! Så otroligt bra att han sa vad dom flesta tyckte man ingen vågade säga. Jag tycker att han verkar ha det största hjärtat av alla! Hoppas att han vinner och att Pål ryker väldigt snart”, skriver en person.

Pål är så fruktansvärt osympatisk. Visst det är en tävling men det finns ju gränser. Tror han gräver sin egen grav dock”, skriver en annan.

Bra gjort av Mark, även om han inte behövde dra upp immunitetsförgöraren. Det är fruktansvärt dålig stil av Pål, speciellt när han redan hade en immunitet. Jag hade en kluven inställning till Pål i början. Han var lite egen. Men nu har han börjat visa en oerhört osympatisk och egoistisk sida”, skriver en tredje person.

Vad tycker du om Påls agerande i Robinson? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev