Casper Janebrink om beteendet han måste sluta med – efter kritiken: ”Ska tänka på…”

Casper Janebrink har en fullspäckad sommar framför sig med både turné och sommarkvällar med Bingolotto.

Men lagom till att Bingolotto drar igång så finns det ett beteende han behöver sluta med – uppger han själv.

Casper Janebrink, 54, ser ut att ha en hektisk sommar framför sig. Tillsammans med bandet Arvingarna kommer han dra ut på en sommarturné och de ska även uppträda på Drömmen festival i Stockholm.

Snart släpper Arvingarna dessutom den nya låten Rytmen av ett regn!

Som flera somrar tidigare så kör Casper även på som programledare för Bingolotto sommarkväll hela sommaren tillsammans med Agneta Sjödin.

– Det är en ynnest att få jobba ihop med Agneta Sjödin. Hon har kunskapen och har gjort mycket tv genom åren, det är lugnt och skönt och jag kan luta mig lite mot henne när det gäller erfarenhet. Och så kan jag få leka lite i programmet och skoja till det, så som jag gillar att göra, hitta på lite bus och sådär, säger Casper till Hänt.

Hektiska sommaren

Och det ser ut som att det kan bli stressigt på sina håll i sommar med både Bingolotto och turnélivet.

– Det kommer bli lite tight på några ställen. Jag vet att vi ska vara i Finland och spela tre kvällar med Arvingarna, sedan får jag kasta mig in i en taxi till flyget ner till Bingolotto på söndag. Sedan upp till Åland igen på måndag morgon, säger Casper till Hänt och fortsätter:

– Så det blir någon vecka där som är lite stressig, men det är ju så det ska vara på sommaren också. Man är ganska van vid att turnera på sommaren, det är lite roligt också att få vara ute och framför allt möta publiken runtom i Sverige.

Casper Janebrink, Agneta Sjödin
Casper Janebrink, Agneta Sjödin. Foto: Johan Carlén/TV4

Förändringen i beteendet

Men att leda tv-program är ingen enkel uppgift och det finns mycket att tänka på. Som tur är har han den oerhört erfarna Agneta Sjödin vid sin sida.

Det finns dock ett beteende som Casper har fått lite kritik för från tittarna under tidigare somrar. Och det beteendet planerar han att ändra på till den kommande säsongen. Casper har nämligen fått höra att han pratar för fort ibland.

– Ja Agneta har väl gett lite tips, men sedan har man väl anammat lite själv vad jag ska tänka på. Det är att ta det lite lugnt och lugna ner mig och inte stissa upp mig för mycket, säger Casper till Hänt.

Du är superduktig som programledare Casper!

Jag är nog inte ensam om att se fram emot sommaren och att få se Casper och Agneta tillsammans i rutan igen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev