Christer Sandelins stora lycka  – han har träffat kärleken i Anna som är 14 år yngre än honom

Den gamle Freestyle- och Style-sångaren Christer Sandelin har hittat kärleken.

Hänt har pratat med hans nya sambo Anna Edéus.

– Vi är sambos, vi är tillsammans, det stämmer, säger hon.

1986 gjorde ”Dover-Calais” stor succé i ”Melodifestivalen” och låten – som handlar om två människor som upplever kärlek på en färja mellan England och Frankrike – kom på tredje plats i tävlingen.

Christer Sandelin, Gigi Hamilton och Tommy Ekman framförde hitlåten med sitt band Style, som tidigare hade hetat Freestyle.

Läs mer: Flickidolen Andy Gibb hann bara bli 30 år gammal – efter hans död talade brodern ut om sin ångest

Trion var väldigt stor under 80-talet, men tyvärr splittrades de 1989. De har återförenats temporärt för en nostalgiturné, men relationen mellan Sandelin och Ekman har varit minst sagt komplicerad genom åren.

– Vi har extremt heta viljor, vi beter oss ibland som syskon. När vi jobbade i studion gick det periodvis hett till. Ljudteknikern vande sig vid att det – i princip dagligen – flög prylar genom luften. Varken Christer eller jag tror på kompromisser, det är allt eller inget. Däremot har vi blivit äldre och klokare. Man behöver inte slåss om allt hela tiden, sa Tommy Ekman till Hänt i en intervju 2019.

Christer Sandelin var också med i den första säsongen av ”Så mycket bättre” i TV4 – den som lade grunden för hela det succékoncept som tagit Sverige med storm sedan 2010.

Petter Askergren, Christer Sandelin, Per "Plura" Jonsson och i nedre raden, Barbro "Lill-Babs" Svensson, Petra "September" Marklund, Thomas Di Leva och Lasse Berghagen är med i TV4:s nya lördagsunderhållning "Så mycket bättre".
STOCKHOLM 20101022
Christer Sandelin var med i TV4:s första säsong av ”Så mycket bättre” ihop med Petter Askergren, Per ”Plura” Jonsson, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Petra ”September” Marklund, Thomas Di Leva och Lasse Berghagen. Det sändes 2010.
Foto: Marc Femenia/TT

Christer Sandelins liv med kärleken

Nu lever han däremot ett mer stillsamt liv eftersom han inte längre turnerar runt som popstjärna.

62-åringen har länge levt som singel, men det gör han inte i dag. Han har mött kärleken i 14 år yngre Anna Edéus, 48.

Anna Edéus
Anna Edéus. Popsångaren Christer Sandelins nya kärlek. Foto: Facebook

– Vi är sambos, vi är tillsammans, det stämmer, säger hon till Hänt.

Hon driver ett eget skönhetsföretag. De träffades först på ett event genom jobbet.

– Vi har känt varandra ett par år, men sedan växte det fram lite mer känslor. Jag bodde först hos honom sedan flyttade vi ihop för ungefär ett halvår sedan, säger hon.

Christer Sandelin och Anna Edéu
Christer Sandelin och Anna Edéus. Foto: Facebook

De har dejtat sedan i fjol.

– Ett litet tag, sedan förra året. Det kanske inte varit straight forward hela tiden, men sedan ett halvår tillbaka ungefär bor vi ihop, berättar hon om kärleken.

Så himla kul att ni hittat kärleken och att ni valt att flytta ihop.

All lycka till framöver!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev