Victorias kärleksblinkning till gammelfaster Lilian – hyllningen inför alla tokhyllas: ”Perfekt”

Nyligen ägde en speciell galamiddag rum på det kungliga slottet i Stockholm.

Som så många gånger förut så gjorde Victoria succé med sin mycket vackra utstyrsel. Nu hyllas hon internationellt för sin stil och smak.

Under tisdagskvällen så bjöd kungaparet in till galamiddag på det kungliga slottet i Stockholm.

Middagen hölls för det finska presidentparet, som besökte Sverige för ett två dagar långt statsbesök. Balsalen ”Vita havet” i slottet var prydligt uppdukat för att ära de finska hedersgästerna.

Hedersgästerna var förstås den finska presidenten Alexander Stubb, 56, och hans hustru Suzanne Innes-Stubb, 54. Men det var även fler prominenta gäster som stod på gästlistan, däribland stjärnkocken Tommy Myllymäki, 45, och förstås – Arja Saijonmaa, 79.

Presidentfru Suzanne Innes-Stubb, drottning Silvia, president Alexander Stubb och kung Carl Gustaf hälsar på Arja Saijonmaa innan kungaparets galamiddag på slottet för det finska presidentparet som är på ett två dagar långt statsbesök. Foto: Fredrik Sandberg / TT
Presidentfru Suzanne Innes-Stubb, drottning Silvia, president Alexander Stubb och kung Carl Gustaf hälsar på Arja Saijonmaa innan kungaparets galamiddag på slottet för det finska presidentparet som är på ett två dagar långt statsbesök. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Gästerna slog på stort

Av bilderna som togs under kvällen så kan man konstatera att samtliga gäster slog på stort när de valde utstyrslar inför middagen.

Bland annat fick vi se prinsessan Sofia i hennes mycket dyra klänning från Oscar de la Renta – samma klänning som hon hade på hennes första Nobelfest som kunglig.

Även drottningen dök upp i en makalöst vacker klänning i kraftigt rosa kulör, vilket hon matchade med det vackra diadem som hon ärvt av prinsessan Lilian.

Den som stack ut lite extra under kvällen var kronprinsessan Victoria, som vanligtvis brukar imponera på alla med sina smakfulla och häftiga klänningar.

Till middagen dök Victoria upp i en vacker vit plymklänning som hon fått mycket uppmärksamhet för även tidigare. Klänningen är skapad av Elin Kling och Karl Lindman och deras märke Toteme. Enligt skaparna så får klänningen henne att likna en fredsduva.

Kronprinsessan Victoria
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Hyllas internationellt

Efter att de nya bilderna på Victoria nåt media så har hon uppmärksammats på Instagramkontot Royal Fashion Police. Där har flera personer hyllat Victoria för klädvalet.

Härlig klänning, hon ser strålande ut. Perfekt urringning för halsbandet”, skriver en person i kommentarerna.

Kanske hennes vackraste klänning”, skriver en annan.

Jag är inget fan av fjädrarna. Men wow. Det är en fantastisk look och passform på henne”, skriver en tredje.

Hon ser verkligen helt fantastisk ut i den vackra klänningen! Vilken kronprinsessa vi har!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev