Så blev Irmas trädgård till slut – en titt på insidan och Irma är helt såld: ”Jag är så glad…”

Under den senaste säsongen av Marko & Irma har vi fått följa med till Ingarö där mor och son under sommaren arbetar för att få fint i Irmas trädgård.

Nu visar de äntligen upp slutresultatet!

Det var i den första säsongen av den hyllade serien Marko & Irma som Marko ”Markoolio” Lehtosalo och mamma Irma Lehtosalo beslutade sig för att riva hennes hus, då det var fullt av mögel.

I stället bestämde sig för att bygga ett nytt hus. Och i den första säsongen fick vi se när mamma och sonen färdigställde det projektet.

Under ”säsong kaksi”, det vill säga den andra säsongen, så har vi i stället fått se när de tar sig an trädgården. Tidigare såg tomten ut som en byggarbetsplats, men med tiden så har den utvecklats till en riktigt drömmig trädgård!

Irma har fått både pool och bastu, dessutom har hon fått en altan samt gräsmatta med fina växter.

Marko och Irma
Foto: TV4

Så blev slutresultatet

Gårdagen bjöd på säsongsavslutning för Marko och Irmas serie. Då fick vi äntligen ta del av hur slutresultatet i trädgården blev. På plats var hela deras familj med både barnbarn, barn och syskon.

– Jag unnar mamma allt det här, hon är värd det här tusen gånger om. Jag är otroligt stolt över Marko som verkligen gjort det här för mamma, säger Markos syster Mirka i programmet.

Marko och Irma
Foto: TV4

Och för Irma är det viktigt att Marko verkligen förstår hur mycket hans hjälp betytt för henne.

– Det är viktig för mig att Marko fattar hur tacksam jag är till honom, utan honom hade det aldrig blivit såhär. Jag är så glad att alla mina barn har förlåtit mig, att livet kan börja om livet. Jag försöker vara den mamman som de behövde när de var små, säger Irma.

Via den här länken kan du ta del av ett klipp från programmet när hela familjen samlats –>

Så fantastiskt fint det blev till slut! Riktigt bra jobbat av alla inblandade!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev