Albin Lee Meldaus känslosamma ord till fansen – varnar efter otäcka intrånget: ”Fruktansvärt”

Den folkkäre artisten Albin Lee Meldau, 35, varnade sina följare för bedragare som äskat pengar i hans namn på sociala medier.

Nu tackar göteborgaren för allt stöd och alla trevliga meddelanden han fått från svenska folket efter den tråkiga nyheten.

– Vi kan bara fortsätta med det vi gör, hoppas att det gör skillnad och viktigast av allt – lita på magkänslan!, säger han i ett klipp på Instagram.

Hej allesammans! Jag kommer med tråkiga nyheter… det finns bedragare på sociala medier som utger sig för att vara jag, som kontaktar er och ber om pengar. Jag skulle ALDRIG göra något sådant”.

Så lät det under måndagen när sångaren och låtskrivaren Albin Lee Meldau vände sig till sina fans med ett trist besked.

Albin Lee Meldau
Foto: TV4

Han hade liksom många andra kändisar på kort tid – exempelvis Tony Irving och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson – råkat ut för bedragare. Någon har, i Albin Lee Meldaus namn, hört av sig till folk för att be om kontaktuppgifter och utbetalningar.

Läs mer: Tony Irving rasar över nya upptäckten – vädjar till fansen att anmäla: ”Varning!”

Albin Lee Meldau: ”Gör ont i hjärtat”

Han skickade då en varning till alla sina fans och uppmanade dem att anmäla de fakekonton som de stötte på.

Känns fruktansvärt att så många av mina följare har utsatts för dessa hemskheter och det gör ont i hjärtat att höra”, skrev han.

Under tisdagen skickade Så mycket bättre-artisten ut en ny video på Instagram. Han tackade då alla sina följare för det stöd han fått under det senaste dygnet.

Jag skulle vilja tacka ödmjukast för allt fint ni skrivit efter detta meddelande! Svarar inte på kommentarer av just dessa särskilda skäl, men ni ska veta att jag läser allting!”, skriver han.

Foto: TV4/Youtube

Beklagar att folk har utsatts

Han passar samtidigt på att skicka tillbaka en stor mängd kärlek till alla de som råkat illa ut och gått i bedragarnas fälla.

Fruktansvärt att höra hur många det faktiskt är som har drabbats. Det ligger ingen skam i det utan alla är vi mänskliga”, skriver han och fortsätter:

Vi kan bara fortsätta med det vi gör, hoppas att det gör skillnad och viktigast av allt – lita på magkänslan! Känns nåt suspekt är det med största sannolikhet inte rätt”.

Läs mer: Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmssons tunga bakslag efter 65-årsfirandet – egna orden: ”Tyvärr”

Hoppas att problemet med fakekonton och bedragare löser sig för Albin i framtiden. Det är oerhört tråkigt för honom personligen – och inte minst för de stackare som utsätts.

Gilla och dela artikeln om du vill skicka ditt stöd till glädjespridaren Albin Lee Meldau.