Andreas Lundstedts besked – med yngre pojkvännen: ”Vi tillåter inte varandra att…”

I ett och ett halvt år har Andreas Lundstedt, 47, varit tillsammans med pojkvännen Daniel Mitsogiannis, 37.

I podcasten ”Berghagen och Tess” berättar Let’s dance aktuella Andreas om lyckan med kärleken.

– Jag kommer alltid vara lite disträ. Jag tappar fokus ibland och han låter mig göra det, säger han i podcasten ”Berghagen och Tess”.

Efter 20 år tog discosagan slut.

Gruppen Alcazar splittrades och Andreas Lundstedt och Tess Merkel Solomons som båda varit med från starten gick skilda vägar, likaså Lina Hedlund som var med i tio år.

– Idag kunde det inte ha blivit bättre. Jag är redo att flyga själv, kommer med en soloshow nästa vår där man får se andra sidor av mig än bara disco-karaktären jag har visat i Alcazar. Kommer dock bjuda på disco även i min soloshow, någon måste ju hålla i disco-fanan även efter att Alcazar gått i graven, sa Andreas Lundstedt då.

Under åren har även Annika Kjaergaard och Magnus Carlsson varit en del av gruppen och det var först på Pride för två år sedan, som alla gruppens medlemmar stod på samma scen tillsammans.

Men sedan dess har de gått skilda vägar.

Flyttade med kärleken till Grekland

Andreas Lundstedt som just nu är med i årets säsong av Let’s dance dansar tillsammans med Tobias Bader och är programmet första samkönade par.

Men förutom medverka i programmet är han sedan ett och ett halvt år tillbaka tillsammans med Daniel Mitsogiannis.

Daniel Mitsogiannis har likaså Andreas också varit med i Melodifestivalen.

2008 var han med i tävlingen med bidraget ”Pame” men tog sig inte hela vägen.

Idag bor han numera tillsammans med Andreas i Grekland, ett beslut som paret verkligen inte ångrar.

Men på grund av coronakrisen har de tvingats flytta hem tillfälligt till Sverige igen.

– Planen var att vara här i Sverige så ,änge jag får vara med i Let’s dance. Men nu är ju saker och ting lite upp och ner med allt i livet. Man får bara gilla läget, säger Andreas i podcasten ”Berghagen och Tess” och tillägger:

– Det går liksom inte att streta emot att “jag vill till Grekland”. Jag har en lägenhet i Stockholm och vi får stanna hemma.

Han berättar vidare att den dagen han är klar med Let’s dance planerar han och kärleken köra bil tillbaka till Grekland.

Andreas Lundstedts lycka med kärleken

Och lyckan är verkligen total för Andreas som kärleksfullt beskriver det bästa med sin partner.

– Han låter mg få vara precis den jag är. Jag kommer alltid vara lite disträ. Jag tappar fokus ibland och han låter mig göra det. Och när jag vill sjunga då sjunger han med mig, säger han i podcasten.

Vännen Tess Merkel Solomons frågar då om Daniel är den vuxna i förhållandet.

– Nja jo, men han är också jävligt rolig. När slutade vi leka? Vi låter varandra vara flamsiga och är närvarande. Och han är sjukt snygg också.

Ett annat kärleksknep som har gjort att deras kärlek blivit en framgång, är att de bråkar och går vidare snabbt efteråt.

– Vi har lärt oss att det är ingen idé att tjafsa för mycket. Vi kan tjafsa men inte ta åt sig. Vi tillåter inte varandra att gå för långt.

Så fint, vi är verkligen glada för din skull Andreas! Länge leve kärleken!