Anna Brolins kärleksbesked – ärliga orden 2 år efter skilsmässan från ex-maken Jesper

Anna Brolin skilde sig från ex-maken Jesper för två år sen.
Nu berättar den omtyckta TV4-stjärnan i en intervju med Amelia hur dejtinglivet ser ut i dag.

Anna Brolin är utan tvekan en av TV4:s största programledarstjärnor.

Hon hanterar intervjuerna och nyhetsförmedlingen i ”Efter fem” med bravur, såväl som dramatiken i ”Farmen”. Kanalens reality-tävling där deltagarna får leva som bönder gjorde på 1800-talet går snart in på upploppet – och där har Brolin en nyckelroll.

Artikeln fortsätter under bilden.

Det var i somras som avsnitten spelades in i Norra Brandstorp vid Brandsjön i Småland.

– När stormen Hans härjade som värst i somras blåste det även en del helt andra vindar hos gängen på Farmen och Torpet! Nära upplösningen nu hörni så vad tror/hoppas ni på som tittar, skriver Anna Brolin på Instagram.

Anna Brolins fnissfest med Axel Pileby i Efter fem

Men allt är inte bara på blodigt allvar i Annas tv-värv. Även om tävlingen i Farmen är på fullt allvar, liksom de nyheter hon förmedlar i ”Efter fem”, kan Brolin också ibland kosta på sig ett skratt framför tittarna.

Detta skedde häromdagen, när hon och kollegan Axel Pileby hade väldigt roligt på jobbet i Efter fem-studion, vilket går att se i klippet nedan.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Utanför rampljuset har Anna Brolin varit med om ett omvälvande år. Det var i maj ifjol som hennes lägenhet drabbades av en vattenskada. TV4-profilen tvingades till renovering och fick flytta ut – under en lång period.

Hon har tidigare bland annat berättat hur hon fick bo i en barack under inspelningarna av just Farmen i somras.

Nu har lägenheten äntligen blivit renoverad och Brolin har kunnat flytta hem igen.

Stödet från ex-maken Jesper

Men under perioden då hon inte kunde bo där, fick hon bland annat fint stöd av ex-maken Jesper Rodhborn. De var gifta i nio år och har två barn tillsammans, men valde att gå skilda vägar våren 2022.

När Anna Brolin inte hade en fast punkt i tillvaron, då hemmet var under renovering, klev ex-maken in och stöttade tv-stjärnan.

– För att barnen inte skulle behöva vara ”on the road” fick de bo hos pappa Jesper, så han och jag flyttade lite in och ut. Jag är väldigt tacksam för den lösningen med en mycket bra exman, säger Anna Brolin i en intervju med Amelia.

Att de har en sådan god relation även efter skilsmässan är någonting Brolin värdesätter högt.

– Vi är väldigt goda kompisar och ser till barnens bästa. Då blir det ganska enkelt. Som vuxen kan man stå ut med ganska mycket och gå några extra mil. Man mår ju aldrig bättre än det barn som mår sämst. Har man barn som mår bra och tycker att det funkar, då funkar det mesta också för en vuxen människa, säger Anna Brolin.

På frågan om hur kärlekslivet ser ut i dag, och om hon dejtar eller inte, blir svaret från Anna lite kryptiskt.

– Det håller jag nog lite för mig själv. 

STOCKHOLM 20190121 Anna Brolin och Jesper Rodhborn anländer till Idrottsgalan 2019 i Globen på måndagen. Foto: Claudio Bresciani / TT
STOCKHOLM 20190121 Anna Brolin och Jesper Rodhborn anländer till Idrottsgalan 2019 i Globen på måndagen. Foto: Claudio Bresciani / TT

Vi önskar dig allt det bästa, Anna! Du är fantastisk!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev