Benjamin Ingrosso flyr landet – nya beslutet efter mamma Pernillas bröllop: ”Det känns…”

Benjamin Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren har nyligen gift sig med sin kärlek Christian Bauer. Kort tid efter bröllopet meddelade Benjamin att han ska lämna Sverige.

Det känns både spännande, nervöst och mäktigt samtidigt och jag är så fruktansvärt peppad på att få visa upp allt vi har förberett inför nästa år”, säger han i ett pressmeddelande.

De skulle först ha gift sig under hösten, men bröllopsplanerna rann ut i sanden. Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, siktade då in sig på en vigsel i soliga Spanien, kanske till och med på en strand.

Eller så såg det i alla fall ut i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 – då fick tittarna följa med paret till Marbella när de letade lämpliga platser.

Läs mer: Benjamin Ingrossos stora sorg – förtvivlad efter dödsfallet i familjen: ”Fick din önskan igenom tillslut”

– Vi är nog rätt inne på utomlands båda två, eftersom vi båda har varit gifta förut och haft kyrkbröllop i Sverige. Då är det kul att göra något helt annat. Eftersom vi har hus i Marbella och vi tycker om att vara där så är väl tanken att vi ska samla alla vännerna. Och att det blir bröllop på stranden eller något sådant där. Någonting i alla fall som är annorlunda för oss båda, sa hon också till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bröllop
Pernilla och Christian tar emot folkets jubel. Foto: Instagram

Men det var bara en bluff… dimridå. För i lördags gifte sig Pernilla och Christian i Lidingö kyrka, framför ögonen på människorna som de älskar mest i världen.

Benjamin Ingrosso, 26, var givetvis där. Han syns på bilder ihop med sin syster Bianca Ingrosso, mormor Christina Schollin och morbror Linus Wahlgren.

Benjamin söker lyckan utomlands

Några dagar efter ceremonin kom Benjamin ut med en till spännande nyhet. Han kommer att lämna Sverige ett tag för att söka lyckan utomlands.

Det är nämligen så att han ska ge sig ut på sin allra första Europaturné i vår. Han börjar i Hamburg och kommer även besöka andra städer i Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Storbritannien.

Det känns både spännande, nervöst och mäktigt samtidigt och jag är så fruktansvärt peppad på att få visa upp allt vi har förberett inför nästa år”, säger Benjamin i ett pressmeddelande.

Det står sedan tidigare klart att han ska turnera även till sommaren, då i Sverige. I fjol gjorde han succé med sin debutturné ”Allt det vackra” och nästa sommar väntar ”Better days”.

Släpper ny platta

Han ska också släppa en platta innan dess – och uppmanar sina lyssnare att lära sig texterna till de nya låtarna innan han ger sig ut på vägarna.

Den här sommaren blev något av det absolut sjukaste någonsin i hela mitt liv och nu kan jag äntligen få avslöja att nästa år så drar jag och bandet ut igen och vi är mer laddade än någonsin till att få 2024 turné till att både bli större och galnare på alla sätt och vis…!!”, skriver han på Instagram.

Benjamin Ingrosso i "Hellenius hörna". Foto: TV4
Benjamin Ingrosso i ”Hellenius hörna”. Foto: TV4

Att få möjligheten att göra det igen, inför en publik så som jag fick ta del av under året som varit, får mig att önska att det redan var nästa sommar”, fortsätter han.

Wow, vilka underbara nyheter! Spännande med första turnén utomlands. Det kommer att gå utmärkt, Benjamin. Du är så talangfull. Kul att resten av världen får se det.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev