Bonden Simon efter historiska sveket i tv: Så ser relationen med Frida ut idag

Simon Ohlsson, mjölbonden från Öland, trodde att han hittat den rätta i 21-åriga Frida, vilket gjorde att valet föll på henne framför alla andra tjejer i Bonde söker fru.

Men valet blev något han skulle få ångra, och fjärilarna i magen byttes ut mot besvikelse, när Frida inte dök upp på den planerade kärleksresan de skulle göra tillsammans. Inte heller svarade hon i telefon, när varken Simon eller produktionen ringde, vilket gjorde att Simon tvingades ta flyget ensam, framför kamerorna som var där för att filma kärleksparet.

Såhär ser deras relation ut idag.

Frida svarade inte på Simons samtal när han stod på Arlanda och undrade vart hon var någonstans. Men för Hänt berättade hon vad som hänt.

– Samma dag som jag åkte hem från gården, när jag landade hemma, så kände jag att alla känslor jag hade haft för Simon bara försvann. Jag tappade allting, sa Frida och fortsatte:

– Jag tror att jag fick mer känslor än jag egentligen hade. Och sedan när kamerorna försvann, det var då jag tappade i princip allting.

Jämför det med Titanic

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru träffar Linda Lindorff Simon, som fick sitt hjärta krossat, för att fråga hur relationen ser ut med Frida idag, efter att han fått smälta allt.

– Efter resan? Nej, jag har faktiskt inte gjort det. Jag kände att varför ska jag försöka ta kontakt med någon som inte vill ha kontakt med mig, säger Simon Ohlsson i programmet.

Idag kan han också skratta lite åt allt:

– Det är lite som jag jämfört innan, med Titanic. Man vill ju ha det där som händer innan, men nu fick jag slutet med, säger Simon Ohlsson och skrattar.

Foto: TV4

Bonde söker fru sänds på TV4 klockan 20.00, onsdag, samt TV4 Play.

Linda Lindorff kallade incidenten för ”den värsta dumpning hon set”, och jag är beredd att hålla med. Nu gör vi ett hjärta i kommentarsfältet på Facebook för att visa Simon att han är värd det bästa. 

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]