Foto: SVT & Staffan Löwstedt/SvD/TT

Carina Bergfeldts oro för sonen – SVT-profilens känslosamma insikten: ”Jag är rädd”

Tiden står inte stilla.
Nu reflekterar Carina Bergfeldt över livets sårbarhet i ett personligt inlägg på Instagram.
– Jag känner att timglaset tickar på i en obönhörlig fart, skriver SVT-profilen.

Tv-journalisterna Carina Bergfeldt, 42, och Jesper Zølck, 43, gifte sig år 2019, och året därpå föddes deras första gemensamma barn, sonen Hamilton. SVT-profilen har också två bonusbarn med sin älskade make.

Carina Bergfeldt har flera gånger berättat om glädjen över att bli mamma. SVT:s talkshow-drottning har också varit öppen med kampen som föregick glädjen. Efter ett misslyckat IVF-försök blev Carina gravid på naturlig väg.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har hon tidigare sagt i en intervju med Amelia.

STOCKHOLM 2020-12-08 Journalisten Carina Bergfeldt, med maken Jesper Zølck och sonen Hamilton, spelar in en trailer på Arlanda inför starten av talkshowen ”Carina Bergfeldt” i SVT Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT
STOCKHOLM 2020-12-08 Journalisten Carina Bergfeldt, med maken Jesper Zølck och sonen Hamilton, spelar in en trailer på Arlanda inför starten av talkshowen ”Carina Bergfeldt” i SVT Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT

LÄS MER: Efter makens ultimatum – Carina Bergfeldts barnbeslut med Jesper: ”Väldigt tydlig”

Den prisade programledaren och journalisten reflekterar nu över sin tillvaro som mor i ett känslosamt inlägg på Instagram. Där berättar hon om hur hon ser på tiden som går – och vad det gör med henne.

– Jag känner att timglaset tickar på i en obönhörlig fart, skriver SVT-profilen på Instagram.

Carina beskriver hur en av hennes nära vänner i USA är sjuk i cancer. Hon passar på att hylla honom stort, och berättar att hans tillstånd också fått henne att fundera i termer av livets sårbarhet.

carina bergfeldt
Carina Bergfeldt. Foto: SVT

– Jag har blivit allt mer rädd för tiden nu, ju äldre Hamilton blir. Jag är rädd att något ska hända honom, mig, hans pappa. Att hans mormor som han älskar så mycket inte ska få vara frisk, skriver Carina Bergfeldt.

Hon fortsätter:

– Att mina idéer och fantasier om saker vi ska göra om tio år, om tjugo, aldrig kommer bli mer än fantasier.

Du är fantastisk Carina, och vi önskar dig all lycka nu och i framtiden!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna fantastiska tv-drottning.