Carina Bergs stora kärlekslycka – hyllningen till maken Erik på bröllopsdagen: ”Tack älskling för att…”

När kärleken väl dundrar in i ens liv är det viktigt att hålla hårt i den.

Det är något som Carina Berg och hennes älskade make Erik Berg sett till att göra, och nyligen firade paret fyra år som gifta.

Då valde Carina att dela med sig av några riktigt fina rader för att hylla sin stora kärlek.

Nu är det över fyra år sedan Carina Berg och hennes 11 år yngre kärlek Erik såg på varandra och lovade att älska den andre i nöd och lust.

Bröllopet ägde rum i ett kyligt Vemdalen 2018 och det har minst sagt beskrivits som idylliskt.

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, berättade ett ögonvittne till Nöjesbladet då.

”Bästa som hänt mig”

Sedan dess har de stått vid varandras sida, välkomnat två gemensamma barn till världen och synts till i både ”Bergs drömkåk” och ”Bergs superlag.”

Och kärleken mellan dem tycks minst sagt vara sprudlande än idag.

”Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för hur du kämpade för att vi skulle få våra fina barn. Att träffa dig och att du blev mamma till mina barn är det bästa som hänt mig,” har Erik tidigare skrivit på sin Instagram.

Carinas fina ord till maken

I samband med deras bröllopsdag passade även Carina på att dela med sig av några riktigt kärleksfulla rader.

”Tack älskling för att du också alltid glömmer vår bröllopsdag så jag slipper skämmas. Tack för att du aldrig gnäller när vi alltid måste vända bilen för att hämta min telefon/jacka/plånbok.

Tack för att du alltid skrattar åt mig – när jag menar att vara rolig, men också när jag envist hävdar att det stod hårdkokt varm choklad på menyn, och ville prata länge om vad det kunde vara för spännande. Grattis på bröllopsdagen. 2 veckor för sent. Eller 50 för tidigt. Beroende på hur man ser de,” skriver hon på sin Instagram.

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Följarnas reaktioner

I kommentarsfältet är det många som gratulerar paret på kärleksdagen.

”Grattis, det är det som är livet, kärleken och nuet”

”Att ha nån som vänder efter allt man glömt utan kommentarer är värt mer än varje glömd bröllopsdag för resten av livet. Det ÄR livet, varje dag. Håll hårt i varann”

”Grattis ni när så fina ihop, äkta kärlek”

”Er kärlek är så vacker och inspirerande! Så glad att ni så frikostigt bjuder på ert liv! Singel, men vet med er vad jag letar efter! Ovillkorlig kärlek i renaste form”

Ni är så fina ihop, vi önskar er all lycka!