Efter hånfulla kritiken mot familjen Wahlgren – nu säger Christina Schollin ifrån: ”Vänta ni bara”

En vanlig typ av kritik som Pernilla Wahlgren och hela familjen möts av är just att de syns för mycket.

Nu besvarar mamma Christina Schollin kritiken.

När det stod klart att Pernilla Wahlgren skulle bli den som tog över Allsång på Skansen så blev reaktionerna oerhört blandade.

Redan innan hon tog över hade många dömt ut henne på förhand och menade att hon inte passade som programledare för allsången. Samtidigt hävdade andra raka motsatsen och var riktigt förtjusta i att det blev hon blev vald som programledare.

Efter att premiären av Allsång på Skansen sändes tidigare i sommar stod det klart att Pernilla minsann visst är en alldeles fantastisk programledare.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren tokhyllas efter Allsång på Skansen – svenska folket jublar efter showen: ”Helt suverän”

Vanliga orden om familjen

Den kritiken som är vanligast är att Pernilla, tillsammans med nästan hela familjen Wahlgren/Ingrosso, syns i rutan alldeles för ofta.

Just detta var något som Pernilla uppmärksammade under premiären och valde då att skämta om det.

– En kväll så var jag hemma och satte på tv:n, åh herregud! Det var Bianca på en kanal, Benjamin på en annan, Linus på en tredje, min mamma på en fjärde och jag själv på alla kanaler. Och då förstod jag, folk har ju rätt!, sade hon i programmet och började sjunga en låt om sin familj.

Pernilla Wahlgren, Allsång på Skansen
Foto: SVT

Pernilla skämtade då också om att hon slagit rekord i antal spy-emojis som hon fått i SVT:s kommentarsfält. Hon hade därför placerat ut spypåsar under publikens stolar som en blinkning till kritiken.

Men inte nog med det. Pernilla har dessutom fått kritik för att skämta för mycket om sin familj och med pojkvännen Christian Bauer. Det tycks inte vara helt enkelt att göra folk nöjda.

LÄS MER: Hård kritik mot Pernilla Wahlgren – skämten i sändning som har gått för långt: ”Börjar bli grötigt”

Mamma ryter ifrån

Christina Schollin är mamma till Pernilla och det har väl knappast undgått någon att hon har en lång karriär som skådespelare bakom sig.

Tillsammans med kärleken Hans Wahlgren har hon varit gift i över 60 år och de har fyra barn: Pernilla, Niklas, Linus och den mer okände Peter.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Christina Schollin bild – visar nu upp okända sonen efter stora oron

Christina Schollin
Christina Schollin. Bildkälla: Skärmdump/Kanal 5

I sitt sommarprat i Sommar i P1 besvarar Christina Schollin den kritik som Pernilla och familjen ofta möts av. Hon tar också upp skämten som Pernilla drog i premiären på allsången.

Till alla som tycker att det är för mycket Wahlgrens i tv-rutan har hon bara en sak att säga:

– Vänta ni bara, det kommer flera, det är jag övertygad om. Då får ni väl ta fram spypåsarna som Pernilla delade ut på Skansen på premiären av Allsången, säger Christina Schollin i Sommar i P1.

Bra sagt Christina! Troligtvis kommer vi alltid att få se er talangfulla familj i tv!

Vad tycker du om att medlemmar i familjen Wahlgren/Ingrosso syns till i många produktioner? Skriv gärna en kommentar på Facebook!