Efter tuffa sjukdomskampen – nu avslöjar Peter Harryson nya kroppsförändringen: ”Jag är faktiskt…”

Den senaste tiden har inte varit lätt för Peter Harryson. Han fick blodförgiftning och hamnade i koma.

Inte nog med det var han nära döden och fick återupplivas.

Nu berättar han om kroppsförändringen efter svåra sjukdomstiden.

Folkkära och älskade tv-profilen Peter Harryson har fått börja om på nytt. Efter att ha vistats på sjukhus och dessutom hamnat i koma, försöker han att komma tillbaka till livet igen.

Trots att han börjar må bättre, måste han börja lära sig gå igen.

Peter Harryson berättar om tuffa sjukdomskampen. Foto: Klädesholmen Seafood AB/Wikkimediacommons

Han berättar i en intervju med Expressen hur han vaknade upp efter tio dagar i koma, och hur han då fick veta att han dessutom fått hjärtstopp.

– Jag fick en äkta blodförgiftning. Sedan kom det slag i slag. Jag fick lunginflammation, njursvikt – och hjärtat stannade plötsligt. Det var allt på en gång, berättade Peter Harryson för Expressen efter sjukhusvistelsen, säger han och fortsätter:

– Jag var död. Jag dog på sjukhuset. Men de fixade till det. Jag sitter ju här nu. Läkarna har varit fantastiska. De är otroliga. Jag kan inte säga ett ont ord om vården i Sverige.

Peter Harryson avslöjar nya kroppsförändringen efter sjukdomskampen. Foto: TT

Peter Harryson om nya kroppsförändringen

Men även om det har varit en tuff sjukdomstid, menar han ändå att kampen har fört med sig något gott – nämligen en kroppsförändring.

– Jag är faktiskt 36 kilo lättare i dag. Jag gick ner i vikt när jag låg på sjukhus, säger Peter Harryson i en intervju med Aftonbladet, enligt Expressen.

Vilken kamp du har gått igenom Peter! Nu hoppas vi att du snart blir helt frisk igen! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar till Peter Harryson!