Efter uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht – nu bryter föräldrarna tystnaden

I våras gjorde Peg Parnevik och Filip Lamprecht slut.

Pegs föräldrar, Mia och Jesper Parnevik, har inte kommenterat händelsen – förrän nu.

– Det är livets gång, säger Mia Parnevik till Expressen.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, var under flera år ett par men i våras valde de att gå skilda vägar. Beslutet väckte stor uppmärksamhet och i podcasten ”Pillowtalk” som Peg har tillsammans med sin syster Penny, har systrarna vid flera tillfällen diskuterat beslutet.

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, har hon tidigare sagt i podcasten efter det att uppbrottet från Lamprecht blivit offentligt, enligt Expressen.

Filip Lamprect, Peg Parnevik
Foto: Johan Nilsson/TT

Dejtat andra killar

Efter uppbrottet började Peg att dejta andra killar. Något som följarna kunnat ta del av på Instagram. 

Och dejtandet verkar ha varit framgångsrikt för Peg. För en tid sedan uppmärksammade vi en pussbild mellan sångerskan och musikproducenten Jesper Niklasson. Kort därefter bekräftade även Peg kärleksryktet i podcasten ”Pillowtalk”.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. För det är din tvillingsjäl och de har väntat på dig hela sitt liv, har hon tidigare sagt i podcasten och fortsatte:

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, sa hon.

Filip Lamprecht med delar av familjen Parnevik
Foto: Claudio Bresciani / TT

Föräldrarna bryter tystnaden

Medan Peg berättat om kärlekslivet i podcasten har spekulationerna flödat och skriverierna varit många. Några som däremot valt att inte uttala sig i frågan är Pegs föräldrar, Jesper och Mia Parnevik.

Fram till nu.

I en intervju med Expressen förklarar paret hur de ser på dotterns kärleksliv och Mia är tydlig med att hon inte lägger sig i barnens privatliv.

– Det har ingenting med oss att göra, de lever sina liv och alla är glada och lyckliga. Det är livets gång, säger Mia till Expressen.

Mia Parnevik
Foto: TV4/Youtube

”Alla verkar må bra”

Pegs Pappa, och golfstjärnan, Jesper Parnevik håller med och är glad över att alla i familjen verkar må bra.

– Vi har försökt vara ganska bra på att inte lägga oss i för mycket i varandras liv, om det är mellan föräldrar, barn, syskon och så vidare. Men nu tycker jag alla verkar må väldigt bra, säger Jesper Parnevik till Expressen.

Jesper Parnevik
Foto: TV4

Vi önskar familjen allt gott framöver!