”En plats i solen”-Jonnie skickades hem för att dö – nya hjärtskärande orden om tunga sjukdomsbeskedet

Jonnie Irwin, "En plats i solen"

Foto: Instagram/Instagram

Nyligen bekräftade Jonnie Irwin, känd från ”En plats i solen,” att han tagit sitt pick och pack för att åka utomlands.

Programledaren som lider av i cancer har nu delat med sig av hur situationen ser ut just nu i en intervju med Hello!.

Det går aldrig att förbereda sig på att bli sjuk eller få en dödsdom.

Speciellt inte när man är ung, har små barn och har tänkt att man har halva livet framför sig.

Men dessvärre är det många som drabbas.

För programledaren Jonnie Irwin, känd från ”En plats i solen,” vändes livet upp och ner för en tid sedan när han fick veta att han har cancer.

Foto: TV4

Därefter har det varit en tuff kamp.

Han firade nyligen sin 50-årsdag, en dag som läkarna inte trodde att han någonsin skulle få se.

Skickades hem för att dö

Innan dess vårdades han på sjukhus för gulsot. Men trots detta bestämde han sig för att ta med sin hustru Jessica och sönerna RexRafa och Cormac utomlands.

– Jag vaknade i morse och mådde aningen bättre. Jag är påväg ombord på ett plan som tar mig till södra Spanien. Jag fick ett okej från min onkolog. Han sa: ”Det finns sjukhus i Spanien, och för att vara ärlig så följer du inte reglerna ändå”. Det är förmodligen en del av mitt framgångsrecept hittills, berättade han i ett klipp på Instagram då och fortsatte:

– Min lever blir lite bättre och i morgon kommer jag och min familj att vakna upp till en blå himmel i södra Spanien.

I en intervju med Hello! direkt från Spanien förklarar nu Jonnie att han i somras låg inne på Hospice, och var så pass dålig att han skickades hem för att dö.

– De skickade hem mig för att dö men jag började långsamt få i mig mat och kände mig starkare och starkare, och hade en riktigt bra sommar, säger han till tidningen.

”Var som att vara på min egen minnesstund”

Han berättar hur oerhört glad och tacksam han är över att det inte var slutet, och att han nu fått fira sin födelsedag med de han älskar mest.

– Jag känner mig väldigt priviligerad som har möjligheten att fira min födelsedag under blå himmel och sand mellan tårna. Jag hade ett tidigt födelsedagskalas i början av året eftersom jag inte trodde jag skulle överleva. Det var som att vara på min egen minnesstund; väldigt roligt, mycket dans. Men här är jag. Jag ser det som en total vinst, säger han till tidningen.

Även Jonnies fru, Jessica, berättar hur fint hon tycker att det är.

– Det var viktigt att komma iväg på Jonnies födelsedag eftersom vi helt ärligt inte förväntat oss att han skulle finnas kvar, så det är väldigt speciellt. Det är underbart att se honom med pojkarna runt poolen och ute i det varma vädret. Det är inte bara hans födelsedag vi firar, vi firar att vi är på semester, vi lyckades sätta oss på ett flygplan, och han är fortfarande här, vilket vi inte nödvändigtvis trodde, säger hon till Hello!.

I senaste inlägget på Jonnies Instagram bekräftar han att familjen nu kommit hem.

Styrkekramar till er!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version