GRATTIS: Agnes Carlsson fyller 33 år – artistens nya stora steg med pojkvännen

Popstjärnan och ”Så mycket bättre”-favoriten Agnes Carlsson fyller 33 år.
Och hon har ett stort projekt att se fram emot tillsammans med kärleken Vincent Pontare.

Agnes Carlsson slog igenom efter segern i TV4:s underhållningsprogram Idol redan 2005. Vänersborgsdotterns segertåg fortsatte sedan under 2000-talet genom Svensktopps-, Tracks- och singelettan ”Right here, right now”. Några år senare inleddes hennes internationella karriär med låten ”Release me” – en låt som blev en stor hit över världen.

Sommaren därpå förärades hon med det stora uppdraget att tillsammans med Björn Skifs framföra specialskrivna låten ”When you tell the world you’re mine” på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop.

År 2013 var Agnes Carlsson en av deltagarna i TV4-succén ”Så mycket bättre” tillsammans med bland andra Lill Lindfors och Bo Sundström. Tidigare under samma år hade hon medverkat under Eurovision Song Contest i Malmö där hon stod för pausunderhållningen i ena semifinalen tillsammans med Darin Zanyar.

På lördagen fyller den skönsjungande popstjärnan 33 år.

Foto: TV4/Youtube

Agnes Carlsson har i intervjuer tidigare i år berättat om den stora glädjen tillsammans med pojkvännen Vincent Pontare, även han artist. De har nämligen blivit ägare till ett stort 1800-talshus som ligger söder om Stockholm.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill också att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever i vardagen. Det är ändå vardagen som gör livet, säger hon i en intervju med P4 Extra, uppger Expressen.

STOCKHOLM 20160616 Vincent Pontare och Agnes Carlsson anländer till Polarpriset 2016 som delas ut på Konserthuset i Stockholm på torsdagen. Foto: Christine Olsson / TT

Agnes Carlsson berättade då att hon såg mycket fram emot det nya, stora projektet i livet med kärleken Vincent och familjen.

– Mina föräldrar är experter på odling, så jag är uppvuxen med att få mat direkt från landet. Så när huset börjar bli klart ska de hjälpa mig att styra upp trädgården, säger hon. 

Stort grattis och lycka till, Agnes!

Skriv gärna era gratulationer till denna underbara popstjärna i kommentarsfältet på Facebook!