Gunilla Perssons krav på nya pojkvännen – så mycket pengar vill hon ha i månaden: ”Hyran är astronomisk”

Gunilla Perssons nya pojkvän Bob är en förmögen man. Nu vill hon att han ska hjälpa henne att betala hyran för hennes hus i Los Angeles.

– Den här hyran är ju astronomisk och allting. Jag måste ju ha i alla fall 200 000 kronor i månaden, säger hon till Expressen.

Realityprofilen och artisten (det trodde man inte för några månader sedan) Gunilla Persson, 65, har hittat en ny kärlek i livet.

Mannen i fråga är amerikan och heter Bob. Han är några år äldre än henne.

Läs mer: Gunilla Persson klar för ”Eurovision” – detta ska hon göra under musikveckan: ”Jag kommer att…”

– Han är ”businessman”. Mycket ”real estate”. Fastigheter och business. Han är ju otroligt förmögen så det är bra. Det hjälper alltid. Livet är så sabla hårt och svårt att leva utan pengar. Det är synd att det ska vara så. När jag inte tänker på ekonomi och pengar så är jag lycklig. Men när jag börjar tänka på det så blir jag olycklig, säger hon i en ny intervju med Expressen.

”Inte lätt att bli kär”

Hon och Bob träffades genom gemensamma vänner. De har känt varandra i två och ett halvt år och Gunilla säger att hon hela tiden haft känslor för honom, men att hon inte är upp över öronen förälskad ännu.

Hon avslöjade relationen i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons podcast ”Filip och Fredrik svarar”.

– I podcasten frågade de ju: ”Är du kär i honom?”. ”Ja, lite grann” svarar jag. Och det stämmer nog, jag är lite grann kär, men inte riktigt kär som jag vill vara. Alltså, jag har inte lätt att bli kär. Man vill ju vara så här himlastormande härligt kär. Jag var väldigt mycket kär när jag var ung. Det blir inte det så lätt nu. Det kanske är något som växer fram på ett annat sätt än när jag var yngre. Jag är annorlunda nu, jag är inte så spontan, säger hon.

Gunilla Persson
Gunilla Persson var med i ”Melodifestivalen” i år, men gick inte till finalen. Foto: Johan Nilsson/TT

Hon beskriver honom som trogen, något hon inte upplevt hos väldigt rika män förut. Hennes bild är att alla som är vansinnigt förmögna har en benägenhet att hoppa mellan olika fruntimmer.

Dessutom har Bob gett henne mycket beröm för hur hon tog hand om sin mamma Iris i tolv års tid. Mamman gick bort i fjol.

Men Gunilla menar att Bob sett hur mycket hon kan ta hand om en annan människa som hon älskar, och att han uppskattar det.

Däremot tänker hon inte ta hand om en man på samma sätt som hon gjorde med sin mor. Hon vill inte vara hans ”sjuksköterska”.

Så mycket pengar behöver Gunilla

Det är en stor fördel att dejta någon som är oerhört förmögen när man själv är i stort behov att pengar, vilket Gunilla erkänner att hon är.

Hon vill själv ha tid till att vara kreativ och satsa på en musikkarriär – då är det inte dumt att ha någon annan som försörjer en. I intervjun med Expressen medger hon att hon gärna vill att Bob hjälper henne med ekonomin.

Det är nämligen inte gratis att bo i hennes hus i Los Angeles, med utsikt över Stilla havet och över Malibus exklusiva strandbostäder.

– Jag behöver så otroligt mycket pengar för att det ska gå runt. Jag har ju… Den här hyran är ju astronomisk och allting. Jag måste ju ha i alla fall 200 000 kronor i månaden, minst, för att jag inte ska komma i ett läge där jag inte kan betala räkningar, säger hon.

Grattis till nya kärleken Gunilla! Hoppas du och Bob har det trevligt ihop och att det blir något seriöst mellan er. Det förtjänar du!

Alla människor mår bra av kärlek.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev