GRATTIS: Lasse Kronér tog hem miljonvinsten efter galna succén – det ska han göra för pengarna

När man minst anar det kan den där drömmen som man gått och grubblat på slå in.

Alla drömmer vi om olika saker – men att kamma hem en storvinst är nog en dröm som alla har gemensamt.

Nyligen slog drömmen in för Lasse Kronér då turen var med honom.

Lasse Kronér, 60, är en av våra mest folkkära och älskade programledare. Med sitt mysiga, lättsamma och skojfriska sätt har han genom åren vunnit en säker plats i alla våra hjärtan.

Det man kanske inte visste om Lasse är att han tycker om trav och att spela på hästar. Tillsammans med ett stort kompisgäng brukar de ibland ses vid Åbytravet i Mölndal för att spela och umgås.

Och ibland slår turen in! Förra helgen tog han hem en riktig storvinst på travet!

– Ja! Vi vann, för ovanlighetens skull. Det här är ett kompisgäng som har umgåtts i väldigt många år och när det är större tillställningar så åker vi ut dit, vi är typ 20-30 pers. Den här gången var vi 30 personer. Det var så himla kul, säger Lasse Kronér till Hänt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Doobidoo, Lasse Kronér
Foto: Foto: Bo Håkansson /SVT

Kammade hem miljonvinst

Det var när hästen ”Admiral As” sprang över mållinjen som glädjeropen hördes från läktarna. Innan hade de dessutom satt en riktig högoddsare.

Kompisgänget hade satsat 500 kronor var. Vinsten slutade på 1,6 miljoner, vilket är den högsta summan som Lasse vunnit. Kruxet är bara att summan fördelas lika mellan de cirka 30 personerna.

– Även om vi var många nu så blev det ju inte så ofantligt mycket som det låter, vi vann ju 1,6 miljoner. Det blev 53 000 kronor per man, så det var ju jättebra naturligtvis, säger Lasse till Hänt.

Det ska han göra för vinsten

Vad han ska göra för vinstpengarna har han ännu inte funderat så mycket på.

– Nej jag har faktiskt inte tänkt på det, vi får se, det kanske blir något kul eller så finns det ju alltid hål att putta dem i, säger han till Hänt och fortsätter:

– Man håller ju på och bygger och fixar och donar och gör i ordning hemma så det är nog det som de får gå till.

Stort gratts Lasse! Det är inte varje dag man har turen med sig på det där viset!