GRATTIS: Nanne Grönvalls stora familjelycka – bilderna visar nya familjemedlemmen: ”Vackraste som finns”

Nanne och Peter Grönvall har nu haft lyckan att välkomna sitt fjärde barnbarn till världen. Nu delar de med sig av den enorma lyckan på Instagram.

Att få välkomna ett barn är bland det absolut mäktigaste som finns, och lyckan för både föräldrar, vänner, släkt och nära och kära är ofta stor.

Det vet inte minst Nanne och Peter Grönvall som både själva blivit föräldrar till tre söner, och nu även fått ynnesten att få bli farmor och farfar till sitt fjärde barnbarn.

LONDON 20220526 Peter och Nanne Grönvall anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför kvällens galapremiär av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT
LONDON 20220526 Peter och Nanne Grönvall anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför galapremiär av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT

Det är Nanne och Peters son Charlie Grönvall, som även är känd som artist och musiker, som blivit pappa till en liten flicka.

Självklart är glädjen stor över det lilla livet, som fått namnet Céleste Grönvall.

Lyckan efter långa väntan

Nu delar Nanne med sig av några varma ord på sin Instagram.

”Välkommen till världen vackra, fina Céleste Grönvall. Grattis kära Charlie och Veronica till den nya familjemedlemmen, efter 9 månaders väntan, och även till Célestes syskon Tobias och Hayfaa,” börjar stjärnan och fortsätter:

”Att få vara farmor och farfar är bland det det vackraste som finns i världen, och nu har alltså vårt 4:e barnbarn kommit. Vi vankade av och an här hemma när de hörde av sig att värkarna börjat, och vidare ytterligare många timmar när de åkte in på förlossningen. Man väntar och väntar, och vill inte störa, även om man var 10:e minut vill skicka meddelande ’hur går det? Är hon väg? Skynda, skynda!’”

Nanne Grönvall
Foto: AnnCatrin Blyckerts/Wikkicommons

Nannes stora glädje

Nanne beskriver att det inte gick att hålla tårarna inne när samtalet tillsist kom.

”Men så ringde de på Face Time på kvällen när det lilla underverket kommit, och glädjetårarna bara rann utmed mina kinder av lycka och kärlek när jag såg henne.
Kommer så väl ihåg när sönerna Robin, Charlie och Felix föddes. Hur fantastiskt det var varje gång att när man kom hem från BB så var man plötsligt ytterligare en till i familjen. Den där enorma känslan av kärlek som översköljer en varje gång som en varm, stor våg. Och nu är det samma känsla med barnbarnen.
Välkommen älskade Céleste!”

Nanne Grönvall, Charlie Grönvall, barnbarn, Céleste
Foto: Instagram/Nannegronvall

Stort grattis till hela familjen!