Foto: Instagram/TV4

GRATTIS: Tilde de Paula Eby fyller 49 år – visar sin underbara utseendeförvandling

Programledaren Tilde de Paula Eby har gjort en förändring i utseendet – lagom till födelsedagen!
Här visar hon upp sitt härliga drag.

Tilde de Paula Eby är en av TV4:s klarast lysande stjärnor. Med sin positiva energi och varma engagemang för alla hon möter, har hon blivit en stor tittarfavorit hemma i tv-sofforna.

Hon har genom åren bland annat programlett stora underhållningssatsningar som Let’s dance. Förra året kom dock beskedet att hon och David Hellenius tackade för sig och meddelade att de båda skulle lämna Let’s dance.

”Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i ’Let’s dance’! Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans, jag och David älskar ju att jobba ihop!” sa hon då.

Därefter har hon haft fullt fokus på aktualitetsprogrammet ”Efter fem” – och nyligen visade hon i programmet återigen varför hon är så omtyckt.

En rubrik visades upp i rutan: ”Tilde firar jul i TV4”. Huvudpersonen själv reagerade då. Anledningen? Det är hela ”Efter fem”-gänget som sänder extra i mellandagarna – och Tilde ville markera att hennes kollegor också gör en stor insats framför och bakom kamerorna.

– Det är inte Tilde som firar jul i TV4, utan det är tittarna som firar jul tillsammans med ”Efter fem”, sade Tilde i sändningen där även kollegan Henrik Alsterdal medverkade.

Men även om det är Tilde som – kanske förståeligt – får leva med att hon får rubrikerna med sin stjärnglans, kommer alltså även kollegorna i ”Efter fem” att vara med i sändningarna under julhelgen. Det populära programmet som nyligen också prisades med Kristallen på tv-branschens egen gala. Då blev Tilde och kollegan Anna Brolin så här glada – och även då valde Tilde att lyfta fram hela redaktionen bakom programmet och dess succé.

”O B E S K R L I V L I G T glada och tacksamma!!!! Efter Fem fick Kristallen för Årets Nyhets och Aktualitetsprogram!!! Tack! Tack! Tack!!! Till Sveriges bästa redaktion och Sveriges bästa tittare!”, hälsade Tilde de Paula Eby då via programmets Instagram.

Men även om Tilde de Paula Eby alltid är noga med att lyfta fram laget – är det på söndagen henne vi vill hylla!

För då fyller Tilde – som innan hon började sin karriär på TV4 provade på att jobba som såväl tidningsbud som pizzabagare, barnflicka, postsorterare, kassörska och motorsågsförsäljare – nämligen 49 år! Inför födelsedagen har den populära programledaren fått genomgå en utseendeförvandling.

På sin Instagram story avslöjar Tilde nämligen att hon varit hos frisören – och gjort en förändring.

”Korthårig!”, skriver Tilde till bilden och fortsätter:

”Alltså! Jag hade kul! Skrattade! Hade det skönt! OCH blev fin i håret!”, skriver Tilde samtidigt som hon tackar sin frisör.

Stort grattis på födelsedagen hälsar vi på Nöjeslivet till Tilde!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida om denna stjärna!