Gunhild Stordalen visar nyfunna lyckan – efter uppbrottet från Petter

Efter uppbrottet från Petter Stordalen, 57.
Nu visar Gunhild Stordalen, 40, upp sin nya vardagslycka på sociala medier.

Efter uppbrottet från hotellmagnaten Petter Stordalen har Gunhild Stordalen öppenhjärtigt berättat om sitt tunga år 2019.

Göteborg, SVERIGE 20120126. Petter Stordalen med sin fd fru Gunhild Stordalen och Micael Bindefeldt anländer till öppningen av hotellet Clarion Post i Göteborg. Foto: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX / TT

Nyligen gav Gunhild Stordalen, 40, en stor intervju i norska tidningen Tidsskriftet. Då talade hon bland annat om uppbrottet med Petter Stordalen, 57, i höstas – och beskrev 2019 som det ”värsta” hittills.

”Detta året har varit det värsta i mitt 40-åriga liv. Jag fick en infektion förra sommaren som ingen räknade ut, och åkte fram och tillbaka till sjukhuset under våren. Ingenting hjälpte. Jag var tvungen att delegera allt arbete till mitt fantastiska team”, sade Gunhild Stordalen om fjolåret till tidsskriftet.no.

Nu går den 40-åriga läkarprofilen stärkt in i 2020. Hon är både infektionsfri och har slutat med immunsuppressiva läkemedel, som hon tvingats ta sedan hon fick diagnosen systemisk skleros 2014.

LÄS MER: Petter Stordalen avslöjar hemligheten efter uppbrottet: ”Det är få som vet…”

Både Gunhild och Petter Stordalen har i intervjuer poängterat att de även fortsatt är mycket goda vänner och varandras stöttepelare.

Som singel kan Gunhild Stordalen lägga sin energi och fokus på arbetet i EAT Foundation.

Gunhild Stordalen visar upp nya lyckan

Nu visar Gunhild hur hon bor i dag – och hon verkar onekligen nöjd. På sociala medier har hon lagt upp ett videoklipp med sin hund där de myser i soffan.

”Lördagskväll i mitt nya hem, med min deltidshund – som råkar ha samma matpreferenser som mig. (Men blåbär är faktiskt väldigt nyttigt för hundar)”, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.

”Även oväntade personer hoppar på den plantbaserade trenden”, skriver Gunhild och syftar på den fyrfota vännen som tycks älska blåbär.

Många av Gunhilds följare har kommenterat videoklippet med hejarop.

”Lycka till i nya boendet. Hunden är världens bästa vän. Hoppas ditt nya år blir fritt från sjukdomsproblem. Kram från en som följer dig med omtanke”, skriver en följare i kommentarerna till Gunhild.

Se det underbara videoklippet med Gunhild och hunden här nedan:

Dela gärna vidare om du också vill önska Gunhild Stordalen ett fortsatt gott nytt år!

TV: Björn Skifs genom tiderna