Han är pappan till Erika – nu avslöjas Gunilla Perssons okända och förmögna ex

Gunilla Persson har länge hållit sitt ex, tillika dottern Erikas pappa, hemlig för offentligheten.

Men nu har Expressen avslöjat vem han är.

Gunilla Persson, 65, är den svensk-amerikanska sångaren, skådespelaren, modellen och journalisten som blev känd i tv-programmet ”Svenska Hollywoodfruar” för ett antal år sedan.

Just nu har hon dock varit aktuell i Melodifestivalen där hon åkte ut i finalkvalet förra helgen.

Gunillas okända ex

Även om Gunilla är ganska bjussig på att prata om sitt privatliv så finns det en detalj i privatlivet som hon alltid vägrat dela med sig av.

Och det handlar nämligen om vem som är far till hennes dotter Erika.

Från mor och dotter har vi hört blandade berättelser om relationen till fadern. Gunilla har för sin del sagt att han är rik och skickar mycket pengar till Erika. Men dottern å sin sida säger något annat.

– Jag kan inte riktigt kommentera det där men varken jag eller min mamma är stöttade ekonomiskt av min pappa, sa Erika till Expressen och menade att hon inte hade någon relation till sin pappa.

VÄXJÖ, SVERIGE 20240218 Gunilla Persson med sin dotter Erika på lördagens efterfest i Konserthuset i Växjö efter deltävling 3 av Melodifestivalen 2024 i Vida Arena. Foto: Johan Nilsson / TT
VÄXJÖ, SVERIGE 20240218 Gunilla Persson med sin dotter Erika på lördagens efterfest i Konserthuset i Växjö efter deltävling 3 av Melodifestivalen 2024 i Vida Arena. Foto: Johan Nilsson / TT

Erikas miljardärpappa

Expressen har dock nu tagit reda på vem som är fadern via dokument. De väljer att inte namnge honom, men de uppger att han är en företagare och miljardär i 90-årsåldern som förekommit på Forbes lista över världens 400 rikaste personer.

De handlingar som Expressen tagit del av är från 2015. Mannen ska under den tiden ha skänkt 100 000 kronor i månaden till Gunilla och Erika. Men Gunilla ansåg då att det var för lite och inte motsvarade ”den livsstil Erika borde ha med tanke på hennes pappas förmögenhet”.

Efter att Gunilla då gjort en kostnadskalkyl där hon räknade in vad deras livstil kostade i månaden med allt från hyra till restaurangbesök. Notan slutade då på 800 000 kronor enligt Gunilla.

Gunilla har inte velat kommentera uppgifterna närmare för media. Men snart är tanken att hon ska släppa sin självbiografi. Det som enligt henne var svårast att skriva om var just om exet.

– Ja, det är ju det om Erikas far, säger Gunilla till Expressen.

Stort grattis till framgångarna med nya Mello-låten Gunilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev