Han är Pernilla Wahlgrens hemliga bror – visar upp honom efter alla år som okänd

Familjen Wahlgren är kanske Sveriges just nu mest kända familj, och tv-serien ”Wahlgrens värld” gör att fler generationer blir varse om vilka de är och vill följa deras liv.

Pernilla Wahlgren och hennes syskon Niclas och Linus Wahlgren har levt med kändisskapet hela sitt liv, då de med en mamma som Christina Schollin växte upp i rampljuset. Men det fanns en i syskonskaran av fyra som valde ett liv i skuggan – brodern Peter.

Pernilla, Niclas, Linus, Bianca, Benjamin, Oliwer, Christina och Hans är alla medlemmar i stora klanen av Wahlgrens, och ansikten de flesta skulle känna igen på stan. Men det finns en familjemedlem som aldrig syns. Många känner nämligen inte till att Christina Schollin har en till son, och han påminner otroligt mycket om yngsta sonen Linus.

Wahlgrens Värld vinner publikens pris på Kristallen
Foto: Sören Andersson/TT

Äldsta brodern valde ett liv utanför rampljuset

Peter Wahlgren är storebror till Pernilla, men till skillnad från sina yngre syskon så valde han bort ett liv i rampljuset, och har istället arbetat som bland annat valutahandlare. Det har Christina Schollin tidigare berättat för Hänt. I samma intervju från 2015 berättar hon att Peter bor i Dalarna, där han köpt en stor herrgård.

Pernilla Wahlgren
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Lik Linus Wahlgren

Det var när Pernilla la ut en grattishälsning med en bild på brodern i somras som många följare chockades, då de inte kände till brodern Peter sedan innan. Många av kommentarerna var förbryllade sådana, då Peter påminner väldigt mycket om Linus.