Hugh Grant föll för 19 år yngre svenska skönheten Anna – trotsade alla odds efter snusk-skandalen

Den världskända skådespelaren Hugh Grant är stjärnan i otaliga storfilmer och är tveklöst en av världens mest kända skådisar.

Sedan några år tillbaka lever han tillsammans med kärleken från Sverige – Anna Eberstein.

Hugh Grant, 63, har sedan många år tillbaka synts till på vita duken. Hans riktigt stora genombrott kom 1994 när han spelade i succéfilmen ”Fyra bröllop och en begravning”.

Efter det så fortsatte succéerna att hagla och snart blev han hela världens flickidol, inte minst efter hans roll i filmklassikern ”Notting Hill”.

Under sin karriär har vunnit mängder av priser och blivit nominerad otaliga gånger.

Foto: Wikimedia

Kärlekslivet

Hugh Grant har haft ett aningen stormigt kärleksliv som det verkar. I slutet av 80-talet började han dejta skådespelaren och modellen Elizabeth Hurley efter att de träffats på en filminspelning.

1995 blev Hugh dock ertappad efter att ha köpt sexuella tjänster av en prostituerad i Hollywood. Detta fick enorm uppmärksamhet i media och Hugh dömdes för brottet till böter. Fem år efter skandalen så separerade Hugh och Elizabeth.

Hugh Grant har fem barn med två olika kvinnor. I september 2011 fick han sitt första barn tillsammans med dåvarande flickvännen Tinglan Hong.

Var gravida samtidigt

Året därpå i september välkomnade han sitt andra barn, då med svenska Anna Eberstein. Två månader senare så föddes hans tredje barn, det andra med Tinglan Hong.

I december 2015 fick Anna Eberstein och Hugh Grant sitt andra barn tillsammans och i mars 2018 fick de sitt tredje barn, vilket är Hughs femte.

Hugh Grant och Anna Eberstein
Hugh Grant och Anna Eberstein. Foto: Alberto Pezzali/AP

Relationen med svenska Anna

Anna Eberstein, 44, är en tidigare tv-producent från Sverige som träffade Hugh Grant någonstans runt 2012. Det finns inte särskilt mycket information henne men enligt vissa medier träffades de på en fest i London.

Enligt tidningen People så har Anna studerat på Uppsala universitet där hon tog en master i ekonomi. Senare ska hon även ha studerat i USA.

Den 25 maj 2018 gifte sig Hugh Grant och Anna Eberstein vid ett mindre privat bröllop i London. Tillsammans bor de numera också i London.

Men paret har även ett sommarhus i Torekov som de brukar besöka på somrarna. Så har man vägarna förbi där på sommaren så finns det risk att man stöter på stjärnan.

Besöker flera stora evenemang ihop

Hugh och Anna har setts besöka flera stora och exklusiva evenemang ihop. Bland annat har de synts till i publiken på Franska öppna mästerskapen i Tennis.

Tidigare i höstas så besökte de även en kunglig bankett i Versaille. Där deltog även Kung Charles III och Camilla med flera.

Hugh Grant och Anna Eberstein
Anna och Hugh på bankett i Versaille. Foto: Christophe Ena/AP

Hugh Grants ord om kärleken

Tidigare om man gjorde en Google-sökning på Hugh Grant’s wife så fick man upp i sökresultaten att han ska ha gift sig med Anna på grund av ”pass-skäl”.

I ett inlägg på Twitter så gick stjärnan ut med att så absolut inte var fallet.

Nej internet, det gjorde jag inte. Jag gifte mig med henne för att jag älskar henne”, skrev han i inlägget.

Vad härligt att Hugh och Anna fann varandra. De verkar onekligen väldigt lyckliga tillsammans!

LÄS MER:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev