Jessica Almenäs djupa sorg – efter TV4-kollegans plötsliga död: ”Ledsen och chockad”

Travexperten och den före detta TV4-profilen Ralf Vadsmo är död.

Efter hans plötsliga bortgång så sörjs han nu av anhöriga och vänner – en av dem är Jessica Almenäs.

Ralf Vadsmo var under nio år verksam på TV4 som travexpert. Han blev känd för många under sina sändningar på lördagarnas V75 och delade ofta med sig av sina bästa travtips. Utöver det jobbade han även på ATG:s dotterbolag, Kanal 75.

2015 lämnade han kanalen. En av anledningarna ska ha varit att han och TV4 inte kom överens när det kom till hans ersättning.

– Vi är inte helt överens om ersättning och sådana saker. Dock vill jag poängtera att det absolut inte är några hard feelings mellan oss, sa Ralf Vadsmo i en intervju med Expressen när han lämnade TV4.

Han fick även ta emot hat efter att han anklagats för att mörka ett travtips, Ralf blev till och med attackerad av en man på stan.

Ralf Vadsmo med kärleken Caroline Svedbom.
Ralf Vadsmo med kärleken Caroline Svedbom. Foto: Ali Lorestani/TT

Gick bort på tisdagen

Det var i tisdags som Ralf hittades död efter ett hjärtstopp. Han blev 59 år gammal och har lämnat familj och vänner i stor sorg.

”Pappa påträffades med ett hjärtstopp i sängen vid 14-tiden i går och hans liv gick inte att rädda. Vi alla barnen och närstående är i chock och tror inte det är verklighet”, skriver sonen Douglas i ett sms till Aftonbladet.

Jessica Almenäs ord om sorgen

Flera utav Ralfs gamla kollegor har uttryckt sin sorg efter det tragiska beskedet. En av dem är TV4-profilen Jessica Almenäs. Tillsammans jobbade de med travsändningarna under lång tid.

”Jag blev mycket ledsen och chockad när jag fick höra att Raffe hade gått bort, alldeles för tidigt. Vi jobbade tillsammans i många år och har gjort otaliga travsändningar tillsammans. Vi hade alltid väldigt kul på jobbet! Som kollega var Raffe alltid påläst och ambitiös och han var en väldigt snäll och lojal vän. Han hade ett enormt stort hjärta och var glad i livet. Det är så sorgligt. Mina tankar är nu framförallt hos hans söner som måste vara förkrossade”, skriver Jessica Almenäs i ett sms till Aftonbladet.

På Instagram delade Jessica också med sig av sin sorg i ett inlägg.

Vila i frid Ralf. Alla tankar går till familjen.