Jessica Almenäs motgång – smärtsamma skadan: ”Vill bara grina nu”

För en tid sedan kunde folkkära tv-profilen Jessica Almenäs jubla när hon hade börjat återhämta sig efter tuffa tiden.

Men nu kommer nästa bakslag för stjärnan.

”Är så fruktansvärt trött på det här…”, skriver hon på sin blogg.

Det var i november som programledaren Jessica Almenäs meddelade den tråkiga nyheten.

På sin Instagram skrev hon då att hon tvingats till operation.

”Har dragit till knäet igen och ligger nu här med stora smärtor. Så nu har jag bestämt mig. Det blir operation nästa vecka. Har försökt undvika det men finns inga alternativ tyvärr”, berättade hon då.

Beskedet efter operationen

En tid efter operationen uppdaterade Jessica sina följare och kunde till allas stora glädje meddela att allt gått bra.

”Jippi! Bästa möjliga utfall av min operation. En bit av inre menisken var visst dubbelvikt och mosad (så hade gått med skadan ett tag.., men det var bara att klippa bort det trasiga och putsa lite så med lite tur kan jag spela basket igen om 6 veckor!”, skrev hon och fortsatte:

”Är så glad att det är inte sant! Enligt min eminenta doktor var det ett sjukt fint knä i övrigt. Stolt över dig knäet. Nu ska bara den här stressapan försöka ta det lugnt några dagar, får se hur det går.. Sen blir det rehab.. Är sjukt peppad! Fick livet tillbaka idag”.

Allting tycktes gå bra och Jessica kände sig allt starkare och återhämtade sig efter operationen.

Sex veckor efter operationen berättade hon om hur hon kände sig allt starkare i kroppen.

”Sex veckor sen min knäoperation och nu är jag tillbaka! Äntligen äntligen kan jag spela basket igen. Mitt roligaste i livet ju! Och på lördag är det match igen. Peppen peppen”, skrev hon på Instagram.

Orden om smärtsamma bakslaget

Men nu har tv-profilen drabbats av ett hårt bakslag.

I ett nytt blogginlägg meddelar hon att hon återigen har skadats.

”Är så fruktansvärt trött på det här… Men nu är jag alltså skadad igen. Jag hade ju precis kommit tillbaka efter knäoperationen och då kommer nästa smäll som ett brev på posten. Har haft ont i rumpan hela veckan, men har varit hos naprapat och fått behandling två gånger och det kändes lite bättre så jag bestämde mig för att spela match igår trots allt”, skriver hon på sin blogg.

Men redan under uppvärmningen märkte Jessica att något inte stod rätt till.

”En rejäl plötsligt huggsmärta, som jag dock trodde var ett symptom på min piriformis-problematik, så jag började stretcha (idiot) och knåda som en galning. När vår tränare frågade om jag kunde spela så sa jag ja trots att jag hade megaont och knappt kunde springa, men jag VILLE så gärna och så mycket”, skriver hon.

Jessica Almenäs
Foto: Kanal 5

”Vill bara grina nu”

Efter mycket om och men beskriver Jessica hur hon nu misstänker att hon fått en muskelbristning i baksida lår.

”Jävla jävla skit. Är så trött på att vara skadad och vill bara grina nu. Hatar rehab, hatar att ha ont, hatar att inte kunna träna. Förstår inte varför kroppen motarbetar mig så? Är det så här att bli äldre, att allt bara ska gå sönder? När det ena väl har läkt i snigelfart så får man direkt en skada nån annanstans. Nä fy fan, vill inte vara med längre”, skriver hon.

Vi hoppas att du snart mår mycket bättre och vi tänker på dig Jessica! Alla våra styrkekramar till dig!