Nya bilderna på Johanna Lind Bagges son Daniel
Johanna Lind Bagge, Anders Bagge, barn, son

Johanna Lind Bagges son Daniel har vuxit upp – nya bilderna visar hur han ser ut idag

Johanna Lind Bagge har vecka efter vecka bjudit på fina nummer med danspartnern Tobias Wallin i Let’s dance. Men bakom rampljuset är hon också en kärleksfull hustru och mamma. Så här ser hennes barn Daniel ut idag.

Johanna Lind Bagge drog för en tid sedan på sig dansskorna och har under flera lördagar i TV4 och Let’s dance visat vad hon går.

Per Oscarsson: Mystiska villabranden blev hans död. Vad var det egentligen som hände den natten? Hur kommer det sig att ingen larmade och vad var det för hemlighet han tog med sig in i graven? Det och mycket mer tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Något hon beskrivit som otroligt roligt.

– Det känns jättekul. Det är en fantastisk förmån att gå dansa med en proffsdansare och få lära sig så kort och intensivt vilket passar mig väldigt bra, har hon sagt till Nöjeslivet inför premiären.

Uppmanar människor att dansa

Hon berättade även då att det fått henne att inse hur härligt det är med dans överlag.

– Det är verkligen så “mer dans åt folket.” För hade man vetat att det var så här kul så hade man börjat dansa för längesedan. Och det är ju ur så många olika perspektiv. Det är hälsa, det är hållning, glädje. Det är också egentid. Att kunna få göra nånting som fyller en med väldigt mycket glädje och energi, har Johanna sagt och fortsatt:

– Och det är något vi behöver göra eller hitta, det vi gillar, och göra det ofta helt enkelt. Oavsett vad vi håller på med eller vart man än kommer ifrån. Och jag tror inte… finns det någon som inte tycker om att dansa? Nej!

Johanna Lind Bagge, barn, Anders Bagge, Let's dance
Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i Let’s dance 2023. Foto: TV4

Så du vill uppmana folk till att dansa mer?

– Ja, verkligen! Ut och dansa för tusan! Det finns kurser, det finns alla möjliga grejer och sånt där. Det är bara köra.

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge

Men bakom Let’s dance och rampljuset så är Johanna också en kärleksfull hustru och mamma.

Sedan 2018 är hon gift med den folkkära artisten, musikproducenten och tv-profilen Anders Bagge.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skrev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, har Anders Bagge tidigare sagt i en tidigare intervju med Hänt.

Johanna Lind Bagge, barn, Anders Bagge, Let's dance
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Läs mer: Pernilla Wahlgrens nya sexbekännelse – intima erkännandet om Let’s dance efter alla år: ”Det vill jag säga”

”Hoppades självklart på att man skulle få barn”

De har stått vid varandras sida genom vått och torrt och tillsammans har de tagit sig an många olika spännande projekt.

Anders har berättat att han gärna ville ha barn, men att det dessvärre inte blev så.

– Jag hoppades självklart på att man skulle få barn. Det går inte, jag har gett upp det, har Anders Bagge tidigare sagt till Djurbibeln.

Johanna Lind Bagge, barn, Anders Bagge, Let's dance
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Foto: Claudio Bresciani / TT

Men trots att det inte blev några gemensamma barn för paret så har Johanna Lind Bagge sonen Daniel från en tidigare relation.

Läs mer: Nya bilder på Anders Bagge och kärleken Johannas pampiga hem – visar upp lyxiga slottet

Johanna Lind Bagges son

Daniel föddes år 2000 och fyllde nyligen 23, då passade hans mamma på att dela med sig av några kärleksfulla rader om sin son på Instagram

”Så stolt över dig då du pluggar tufft och jobbar hårt, målinriktad och har stor integritet, säger vad du tycker, står upp för vad som är rätt och fel, klok som få, går in och hjälper de som behöver samtidigt som du har det största av hjärta. Så tacksam över att just jag är din mamma och att du är min son, mitt hjärta,” skrev hon.

Och även relationen mellan Anders och bonussonen verkar fin.

Så här ser Daniel ut idag:

I en intervju med Hemtrevligt har Johanna tidigare berättat om hur det var första gången Anders och Daniel träffades, vilket var långt innan de faktiskt blev ett par.

Anders och Johanna kände nämligen varandra i hela 16 år innan kärleken blommade ut.

Så träffade Anders Johannas son

Första gången Anders träffade Johannas son var därför på en middagsbjudning när Daniel fortfarande var liten.

– Jag minns att det var något speciellt med Anders eftersom han direkt dök ner på golvet och lekte med Daniel medan alla andra vuxna satt och åt middag. Jag insåg att han är en person med ett stort hjärta – och så känner jag även idag. Vi fortsatte ha kontakt efter det där mötet men har under alla år bara umgåtts på ett vänskapligt plan.

I samma intervju delade hon med sig av varma ord om sin make.

– Anders är både varm och ödmjuk. Han förmedlar kärlek till allt och alla och trots att han har så många åtaganden tar han sig tid för varje person. Visst har han rört till det lite i mitt strukturerande liv, men jag måste faktiskt erkänna att det är rätt trevligt med lite kaos också.

Vi önskar hela familjen allt gott!