Jon Henriks bakslag med dottern – därför får de sällan träffas: ”Hoppas vi får…”

Jon Henrik Fjällgren har en dotter från ett tidigare förhållande som han tyvärr inte får träffa så ofta som han vill.

Nu bryter han tystnaden om hur relationen med dottern ser ut.

Jon Henrik Fjällgren, 36, slog igenom då han gick och vann tävlingen Talang Sverige 2014. Det var också då som han blev känd för en bred publik och hans jojk satte spår i mångas hjärtan.

Sedan dess har Jon Henrik synts till i många sammanhang. Bland annat har han ställt upp i Melodifestivalen vid flera tillfällen och han har även turnerat i både Sverige och övriga världen.

Och framöver så har Jon Henrik fullt upp med musiken, vilket han avslöjar för tidningen Hänt i ett meddelande:

Jag ska ut på en mindre turné nu sista helgen i april, och några spelningar i maj. Sen åker jag tillbaka till Colombia i juni. Jag ska även till Norge och Polen och spela i sommar. I höst har jag en större lite mer avskalad kyrkoturné runt om i landet.”

2023 ställde Jon Henrik upp i SVT:s Stjärnorna på slottet, där vi fick stifta närmare bekantskap med stjärnan och höra om hans tuffa uppväxt då han blev mobbad i skolan. Vi fick också höra mer om hans privatliv.

Jon Henrik Fjällgren
Foto: Claudio Bresciani/TT

Relationen med dottern

Jon Henrik har tillsammans med exet Maret Nystad en dotter som heter Ella Savé, och som föddes 2020. Då dottern bor i Norge tillsammans med sin mamma så är det inte så ofta som Jon Henrik får möjlighet att träffa henne.

”Det tar nästan ett dygn att ta sig dit med bil, ibland flyger jag. Men jag åker dit så ofta jag kan, och i sommar hoppas jag vi får fina veckor ihop.”, skriver han i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

Hon har ju fått ett eget renmärke nu, och jag ser fram emot att visa henne sina egna renar när hon kommer hit nästa gång.

Med både avståndet till dottern och ett hektiskt turnéschema kan det inte vara helt enkelt att få ihop tid med dottern. Men så härligt att de får flera veckor ihop i sommar åtminstone!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev