Kikki Danielssons underbara hälsning till svenska folket – titta nu när filmen börjar spelas

Kikki Danielsson är återigen på väg ut på turné. I morgon uppträder hon i Karlstad – och passade på att skicka en alldeles underbar hälsning till svenska folket via sin Instagram-sida.

En hälsning som får alla att skratta högt.

Efter förra årets tunga sjukdoms- och skadebekymmer är Kikki Danielsson tillbaka på banan igen.

I våras var hon ute på turné som tog en paus i slutet av april, men nu är hon redo för ännu ett par kvällar på scenen. På lördagskvällen spelar hon på festivalen ”Putte i Parken” i Karlstad – och inför spelningen skickar hon en hälsning via sin Instagram-sida.

”On the Road again. Dax igen för uppsjungning! Har inte sjungit en ton sen 30/4 ”Putte i Parken” i Karlstad imorgon kväll med ”Piggyback Riders”. Ska bli kul. Vi ses där för samkväm”, skriver Kikki på Instagram.

Underbara filmen från Kikki

Men det är inte bara hälsningen som får följarna på Kikki Danielssons Instagram att lyfta på smilbanden. Till inlägget har den folkkära sångerskan även lagt en film. I filmen har Kikki på sig en virtuell vikingahjälm och låtsas sjunga opera.

Mängder av människor har kommenterat filmen och skickat sina hälsning till Kikki. En av dem är sångerskan Ann Louise Hansson.

”Vad du kan!!”, hälsar Ann Louise.

Vilken underbar humor du har, Kikki! Dela vidare om du också blev glad av att se Kikkis film.