Lasse Kronér stöttas av Glenn Hysén – genom 3 intressanta ord

Lasse Kronér fick utstå en hel del anklagelser och medieuppmärksamhet om sexuellt ofredande innan åklagarmyndigheten meddelade att förundersökningen mot honom läggs ned. Efter den jobbiga tiden får programledaren nu öppet stöd av kände tv- och sportprofilen Glenn Hysén, som skriver ut stora ord i sociala medier.

Det var i höstas som tv-profilen Lasse Kronér anklagades för att ha utnyttjat en kvinnlig praktikant på SVT sexuellt genom att hon var i beroendeposition. Snabbt fick nyheten enorm spridning i sociala medier, och Kronér själv svarade väldigt hårt på händelsen, som han förnekade:
– Jag är en extremt social person men jag har bara legat hemma under soffan och varit så jävla ledsen att det inte finns. Sedan har jag naturligtvis otroligt många kompisar, vänner och folk jag inte känner som som har hört av sig under tiden och som har varit helt underbara. Men det är ju svårt att vända en persons… jag är ju så igenkänd och att gå ut och titta folk i ögonen samtidigt som man hängts ut som någon jävla våldtäktsman. Det är svårt att vara så stark, säger Lasse Kronér till Expressen.

”Ha d gott”

I onsdags stod det dock klart att åklagarmyndigheten väljer att lägga ner förundersökningen. Men redan innan det har Kronér haft folk som trott på honom. Bland annat profilen sport- och tv-profilen Glenn Hysén, som öppen kommenterat på Lasse Kronérs Twitterinlägg.

 

Twitter

Vad tycker du om fallet Lasse Kronér? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.