Linda Bengtzings beslut med kärleken – därför blir det inget bröllop med Peter efter åren ihop

Linda Bengtzing har sedan 15 år tillbaka varit tillsammans med sin Peter. Men något bröllop tycks det inte bli för paret.

Hon är schlagersångerskan som tävlat i melodifestivalen hela åtta gånger och gett oss flera radiohits.

Linda Bengtzing är artisten, programledaren och konstnären som är älskad av hela landet. Vem har inte någon gång haft låten Jag ljuger så bra på hjärnan?

Ikväll uppträder hon tillsammans med Magnus Carlsson i det populära allsångsprogrammet Lotta på Liseberg. Det ska bli en riktig fröjd att se!

Livet med kärleken Peter

Det var 2008 som Linda Bengtzing, 49, träffade sin fästman Peter Ståhlgren, 49. Peter var gitarrist i hennes kompband under perioden och där sade det klick direkt.

Redan ett år senare kom dottern Vera och fyra år därpå fick de också sonen Nils ihop.

Länge gick Linda och väntade på att Peter skulle gå ner och fria, men det skulle dröja lite. Så en dag år 2016 tog han mod till sig och ställde frågan som hon så länge väntat på. Naturligtvis blev svaret ja!

Artikeln fortsätter efter bilden.

Linda Bengtzing tillsammans med sambo Peter Ståhlgren fotograferade i samband med Pride Stockholm som direktsänds från en studio i Solna. Foto: Stina Stjernkvist / TT

Bröllopsplanerna med fästmannen

Men något bröllop ser det inte riktigt ut att bli, även om planer har funnits.

I en intervju med Hänt från 2018 berättade Linda att det var svårt att få till det rent logistiska med ett bröllop.

– Vi kommer ju aldrig bli gifta, för vi får ju aldrig tummen ur! Ärligt talat så handlar det om lokalen. Vi är från så olika ställen och ändå har vi bott längst i Stockholm, så vi är lite så här “Vart ska vi vara?”. Så ja, vi pratar om det fortfarande men det är faktiskt ett rent praktiskt problem, sa Linda till Hänt.

Under samma intervju avslöjade Linda också att paret kände sig klara på barnfronten, och att de nog inte kommer att skaffa fler barn.

Pandemin satte stopp

I en intervju med Aftonbladet från i år så berättar Linda att de haft planer på bröllop, men att pandemin gjorde att ekonomin blev ostadig. De undanlagda bröllopspengarna rykte och bröllopsplanerna likaså.

– De är så fett körda, haha! Men jag är ju ekonom så det är ju bara att börja på en ny kula, säger Linda till Aftonbladet.

Men det verkar på henne som att det inte blir några nya planer.

– Det känns som att vi redan är gifta. Det blir nog inget bröllop, det känns inte så viktig, säger hon till Aftonbladet.

Ni är så fina Linda och Peter! Man behöver ju faktiskt inte vara gifta för att älska varandra!

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook!