Linn Hegdals nya privata video med Filip Lamprecht – parets uppvisning väcker känslor

Linn Hegdals nya bilder med pojkvännen Filip Lamprecht väcker känslor!
Nu visar Let’s dance-paret upp sin lycka tillsammans.

28-åriga Linn Hegdal har blivit en känd och omtyckt tv-profil i Sverige efter att i flera år ha lärt kändisar att dansa tiodans på bästa sändningstid i flera år.

Skånskan med det sprudlande skrattet har även skrivit historia i Let’s dance.

Proffsdansaren har nämligen en djupt imponerande resultatrad i TV4-programmet – se bara på detta:

Under tre säsonger mellan 2020-2022 gick hon till final alla gånger.

Facit? Två vinster – först 2020 med artisten John Lundvik och sen 2021 med modellen Filip Lamprecht, och en andra plats efter att hon nått finalen med komikern Filip Dikmen 2022.

Hemligheten bakom framgångarna?

– Varje år är verkligen ett helt nytt program för man har en helt ny person som har helt andra kvaliteter och personlighetsegenskaper, så det blir någonting helt nytt. Det är inte som så att man gör det igen, utan man gör något nytt, har Hegdal tidigare sagt, till Nöjeslivet.

Dansproffset, som har sina rötter i Landskrona, har alltså varit med om historia i programmet: ingen annan proffsdansare har tidigare fått lyfta segertrofén två år i rad.

– Jag älskar detta jobbet, sade hon till Nöjeslivet och fortsatte:

– För oss dansare blir det något nytt varje gång, eftersom vi får en ny person med helt annan bakgrund, egna erfarenheter och talanger. Så det blir ju aldrig riktigt samma, därför är det väldigt kul. Sen vet man aldrig något, men jag tycker det är väldigt kul att vara med.

Det gör Linn Hegdal nu – utanför Let’s dance

Tittarna är vid det här laget (smärtsamt?) medvetna om att Let’s dance inte kommer tillbaka under våren. TV4 har valt att pausa produktionen 2024. Men trots detta fortsätter Linn lära ut dansens ädla konst.

Hon leder danskurser på Dance factory Farsta och lär ut sina kunskaper.

Men Linn har så mycket mer att glädjas åt.

I början av januari i år bekräftade hon nämligen kärlekslyckan med tidigare danspartnern Filip Lamprecht. De berättade då att de träffats av Amors pilar.

Linn och Filip hade vid det laget faktiskt varit ett par i ett helt år – och strålade på bilden tillsammans när de båda Let’s dance-deltagarna bekräftade sin kärlek för omvärlden via ett Instagram-inlägg.

Artikeln fortsätter under bilden.

– 1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig, skrev Filip då.

– Älskar dig!!! Massor massor massor, skrev Linn.

Lyckan efter nyheten om att dansparet blivit kärlekspar var märkbar även bland nära och kära, liksom hos Let’s dance-kollegor som alla har gratulerat och lyckönskat de lyckliga tu i kommentarsfälten.

Nya bilderna väcker känslor

I sociala medier låter både Linn och Filip sina hundratusentals följare få följa deras numera gemensamma livsäventyr i såväl vardag som festliga helgdagar.

Under onsdagen visade Linn upp hur det kan se ut i parets vardag på sin Instagram. Hon postade då ett inlägg där man bland annat kan se hur paret tycks ha varit ute på en shoppingrunda med bilen, fylld av snabbmat (läs: pommes).

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Instagram

Paret strålar verkligen på bilderna, och visar också att de nyligen umgåtts i mer festlig tillställning tillsammans med sina vänner.

I ett videoklipp kan man se hur Filip dansar med en vän – och visst känns det som om takterna sitter i än?

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Instagram

I kommentarsfältet märks det i alla fall tydligt att detta par väcker känslor.

Let’s dance-jurymedlemmen Ann Wilson har kommenterat bilderna med ett hjärta, medan en annan följare helt enkelt konstaterar: ”Sötaste paret”.

”Fina bilder och videos”, skriver en annan följare.

Vi önskar er allt gott, bästa Linn och Filip!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar och önska detta unga par lycka till på kärlekens väg!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev