Linnea Henrikssons intima kroppsbild – två månader efter sin förlossning

Linnea Henriksson blev mamma i april.

Nu väljer hon att visa upp en bild på sin kropp.

– Heja kvinnokroppen i alla våra former!, skriver hon på Instagram.

Det blev en minst sagt händelserik påsk för tidigare ”Så mycket bättte”-artisten Linnea Henriksson. På skärtorsdagen i år avslöjade hon att hon blivit mamma.

– Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten, skrev hon på Instagram.

Hon hade också publicerat en bild på sig själv från BB där hon syns hålla sin nyfödde son.

Linnea Henriksson om sin son: Han är allt

Några veckor efter förlossningen berättade hon mer om känslan av att bli mamma.

– Hur följer man upp ett inlägg om att man fått barn? På riktigt?! Hade ärligt talat inte tänkt så mycket på om jag ville bli mamma innan, en slags kombo av rädsla och ointresse, men så blev jag gravid och nu är han här. Min älskade son. Sömn är överskattat, kärleken omedelbar. Känslor som är så på riktigt att jag i normala fall hade blivit obekväm och försökt skämta bort dem, men nu bara får kapitulera. Han är här. Han är allt. Älskling

Grattishälsningarna strömmade in, både i samband med gravidbeskedet och dagen då Linnea blev mamma.

Hyllas av sina följare efter ärliga bilden

I dag, två månader efter förlossningen, har hon lagt upp ytterligare en bild, som i skrivande stund har över 15 000 gillamarkeringar.

På bilden visar Linnea, klädd i en topp och trosor, upp sin kropp och de bristningar hon fått under graviditeten. Hon kallar bristningarna för eld.

– Det där på min mage är eld. Så kallar vi det här hemma och oavsett hur min kropp kommer se ut annars finns elden alltid där för att påminna mig om vad min kropp gjort, hur strong den varit och hur mäktig den får mig att känna mig, skriver Linnea Henriksson på Instagram.

Hon avslutar sedan inlägget.

– Ps, min eld på brösten, låren – you name it. Det är lika mycket eld det. Heja kvinnokroppen i alla våra former!

Henriksson hyllas nu av sina följare för den ärliga bilden.

– Eld är ju klockrent! Jag kommer berätta för min dotter att många mammor är egentligen starka tigrar. Tigrar har ränder, skriver en person.

En annan kommentar:

– Jag har också eld på min mage. Starkt av dig som är så pass offentlig att dela med dig och påminna oss kvinnor och mammor hur starka och fantastiska kroppar vi har.

Så otroligt bra av dig Linnea! Dela gärna för att hylla denna fantastiska artist och alla andra underbara mammor! De är guld värda!