Makens förtvivlan efter Olivia Newton-Johns död – hjärtskärande orden om förhållandet: ”Varje dag…”

Olivia Newton-Johns bortgång har påverkat massor av fans över hela världen.
I många år var hon gift med sin make John Easterling – som i ett hjärtskärande inlägg beskriver parets starka kärlek.

Det var på måndagen som världen nåddes av beskedet om Olivia Newton-Johns bortgång. Artisten och skådespelaren, mest känd för rollen som Sandy i filmmusikalen ”Grease”, blev 73 år.

Genom åren har stjärnan genomgått flera tuffa behandlingar. Olivia Newton-John diagnostiserades med cancer första gången 1992, men drabbades senare av ett återfall 2013.

Olivia Newton-John blev 73 år

Olivia Newton-John dog fridfullt på sin ranch i södra Kalifornien i USA, omgiven av familj och vänner, den 8 augusti.

Newton-John var gift två gånger. Hon knöt hymens band med sin make John Easterling sommaren 2008 och de var gifta fram till hennes bortgång. Han fanns ofta vid sin hustrus sida vid olika former av insamlingar till förmån för cancerforskningen, skriver People. Tillsammans grundade de också Olivia Newton-John Foundation Fund till förmån för just detta.

Makens hjärtskärande ord efter Olivia Newton-Johns död

Efter att fans över hela världen sörjt Olivias bortgång de senaste dagarna, valde John Easterling på onsdagen att skicka ut ett nytt, hjärtskärande meddelande via sociala medier.

Han berättade då om den starka kärleken till hustrun.

– Vår kärlek till varandra övergår vår förståelse. Varje dag uttryckte vi vår tacksamhet för denna kärlek som kunde vara så djup, så verklig, så naturlig. Vi behövde aldrig ”arbeta” med det. Vi var vördnadsfulla inför detta stora mysterium och accepterade upplevelsen av vår kärlek som förfluten, nutid och för alltid, skriver John i ett inlägg via Newton-Johns Facebook-sida.

Han fortsätter:

John och Olivia fotograferade 2011. Foto: Shutterstock

– I Olivias djupaste väsen var hon en healer som använde sina medier sång, ord, beröring. Hon var den modigaste kvinna jag någonsin känt. Hennes bredd att genuint bry sig om människor, för naturen och alla varelser överskuggar nästan vad som är mänskligt möjligt. Det är bara Guds nåd som har tillåtit mig att dela djupet och passionen i hennes väsen så länge. I sina svåraste tider hade hon alltid andan, humorn och viljan att flytta saker in i ljuset, skriver maken.

LÄS MER: Olivia Newton-John är död – John Travoltas gripande ord om sorgen: ”Älskar dig så mycket”

Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Han passar också på att tacka alla fans som på olika sätt visat sitt stöd och skickat kondoleanser till familjen de senaste dagarna.

– Även nu när hennes själ svävar i höjden, läks smärtan och hålen i mitt hjärta med glädjen av hennes kärlek och ljuset som lyser framåt. Vår familj uppskattar djupt den stora oceanen av kärlek och stöd som har kommit till oss.

Olivia,Our love for each other transcends our understanding. Every day we expressed our gratitude for this love that…

Posted by Olivia Newton-John on Wednesday, August 10, 2022

Vi beklagar djupt er förlust. Tack för allt, underbara Olivia. Vila i frid.