Malin Berghagens svåra kärlekskamp – tackar nu exen: ”Lite klokare blev vi”

Malin Berghagen lever numera lyckligt tillsammans med kärleken och fästmannen Martin.

Men att ha kommit till detta steg i relationen, har lett till en hel del uppoffringar – något som hon nu tackar sina ex för.

”Tack tidigare relationer för att vi tillsammans hjälpte varandra att växa som partner och människa. Lite klokare blev vi”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Att ta nästa steg i en relation är både glädje och en hel del nerver. Det krävs en del mod att kunna satsa på en annan person helhjärtat, speciellt om erfarenheterna innan dess inte varit det allra bästa.

Malin Berghagen förlovade sig med sin kärlek i fjol och träffade för drygt ett år sedan sin kärlek Martin.

Det var hennes vän Niclas Wahlgren som presenterade det numera kärleksparet.

Men vägen dit har varit lång.

Kampen med kärleken – ett år efter deras möte

I ett långt ärligt inlägg på sin Instagram skriver Malin Berghagen om den hårda vägen att lära sig älska sig själv, för att kunna älska någon annan.

”Jag visste att för att attrahera den bästa partnern behövde jag vända på varje sten inom mig och förstå mina egna mönster, beteenden och ageranden. Jag behövde snubbla och falla i mötet med andra för att förstå vem jag verkligen inte ville vara och visa mig själv självrespekt och lämna det. Jag behövde visualisera och skapa känslan jag ville känna med en partner som om den redan var här”‚ skriver hon och fortsätter:

”Jag behövde affirmera varje dag på att attrahera den bästa genom att själv bli den bästa partnern till mig. Och nu är du här…. Varje dag som gjort ont i mötet med mig själv och livet, varje tår, varje möjlighet att växa som människa, varje minut av dagliga meditationer över att du fanns någonstans där ute och TRO på det till 100 % var TOTALLY WORTH IT.  Och varje dag vi växer tillsammans i mötet med oss är en resa jag aldrig skulle vilja vara utan”, skriver hon.

Tacket till exen för kärlekslyckan

Och det finns några som hon vill speciellt tacka för hennes kärlekslycka.

”Tack tidigare relationer för att vi tillsammans hjälpte varandra att växa som partner och människa. ?? Lite klokare blev vi. ? Tack älskade Martin för att min längtan till att möta just dig skapade den bästa versionen av mig”‚ skriver Malin.

Va fint skrivet Malin! Om det inte är kärlek då vet jag inte vad det är! All lycka till dig! 

Glöm inte att följa Nöjeslivet på Instagram för mer nöjesnyheter.